Акції / Чорна п'ятниця. Акція на пластикові вікна в Дніпрі

Чорна п'ятниця. Акція на пластикові вікна в Дніпрі

Напередодні «Чорної п'ятниці 2020» в компанії «Віконний центр» в місті Дніпро починається двотижнева акція на покупку пластикових вікон:

 

При замовленні пластикових вікон з профільної системи «Rehau 70» з двокамерним склопакетом - горизонтальні жалюзі на кожне пластикове вікно будуть в подарунок.

 

При замовленні пластикових вікон з профільної системи «Steko S700» з двокамерним склопакетом - підвіконня «Danke» буде в подарунок.

 

Трохи про профілях, що беруть участь в акції «Black Friday»:

 

Акційний п'ятикамерний профіль «Rehau Euro-Design 70» має монтажну глибину 70 мм і товщину зовнішньої стінки 2,7 мм. Профіль є дуже теплим і має коефіцієнт опору теплопередачі 0,77-0,80 м²K / Вт, звукоізоляцію до 43дБ.

 

Акційний шестикамерний профіль «Steko S700» з семікамерною стулкою і монтажною глибиною 70мм має коефіцієнт опору теплопередачі: 0.88 м 2 К / Вт. Товщина зовнішньої стінки 2,7 мм.

 

foto_chernaya_pyatnica

 

Поспішайте час акції обмежена двома тижнями - з 16.11.2020 року по 30.11.2020 року - включно.

 

Грошовий еквівалент призів не виплачується.

 

Це прекрасний шанс отримати бажані металопластикові вікна преміум-класу з додатковими аксесуарами, які Ви отримаєте абсолютно безкоштовно.

 

Крім того, пластикові вікна в компанії «Віконний центр» Ви зможете замовити в розстрочку без банку, без відсотків і без переплат. Для цієї покупки ми надаємо нашу фірмову «Безпроцентну розстрочку на 3 місяці» - докладніше про розстрочення можна почитати тут.


Листопад 15, 2020 20:25 • Переглядів: 1981