Статті / Дитячий замок безпеки для пластикових вікон у Дніпрі

Дитячий замок безпеки для пластикових вікон у Дніпрі

У багатьох з нас є діти, а деякі  їх тільки планують. Діти – це найцінніше, що є в нашому житті. У ранньому віці у дитини з'являється інтерес до вивчення навколишнього  світу. Дуже часто його увагу привертають речі, які можуть принести шкоду. Всі ми знаємо, що якщо в будинку є маленька дитина, то слід опечатувати розетки, згладжувати гострі кути, спеціальними куточками. Металопластикове вікно також можна віднести до небезпечних для Вашої дитини предметів. В силу своєї допитливості, дітям цікаво відкривати пластикове вікно, щоб дізнатися, що знаходиться за ним. Для того щоб убезпечити свою дитину і вберегти свої нерви, можна встановити віконний замок безпеки.

 

Компанія ТОВ «Віконний центр» у місті Дніпро пропонує встановити на ваші пластикові вікна, тільки самі якісні замки від кращих європейських  виробників. Встановивши такий замок, на своє нове металопластикове вікно, Ви можете бути абсолютно впевнені в безпеці Вашої дитини.  Також Ви заощадите свій час, так як Вам не доведеться кожні п'ять хвилин перевіряти, чи не лізе Ваша дитина до металлопластиковому вікна.  Використовуючи цей замок стулку спокійно можна відкинути на провітрювання, але для того, щоб повністю відкрити знадобиться спеціальний ключ. Крім того додатковим плюсом цього замку є його протизламність.  Його установка не вимагає зміни цілісності конструкції і ніяк не вплине на  роботу Вашого пластикового вікна в Дніпропетровську і фурнітури на металевому виробі. Для установки замку не потрібно багато часу, всього лише п'ять хвилин, кілька саморізів і шуруповерт.

 

detskiy_zamok_na_okna

Фото 1. Порівняння замку-блокатора стулки на пластиковому вікні і ручки з ключем

 

Дитячий замок встановлюється в нижню частину стулки з протилежного від петлею боку. При фіксації він повинен стосуватися рами нижнім ребром. Зміцнити замок можна спеціальними саморезами, які повинні входити в пластик на десять-п'ятнадцять міліметрів. На відповідній частині замку є отвори, розташування яких можна перенесіть на профіль за допомогою олівця і зафіксувати її за допомогою саморізів. Після установки замку слід перевірити чи добре переходить стулка у режим провітрювання,  вільно працює замок.

 

На сьогоднішній день існують альтернативи дитячих замків безпеки - це спеціальні ручки з ключем. Такий варіант теж дуже хороший, але має такі мінуси як ціна і функціональність. Якщо не враховувати недорогі китайські ручки, які прослужать довго, гарна європейська ручка з замком може добряче вдарити по сімейному бюджету. Звичайно, ціна такої ручки виправдана дизайнерським рішенням і хорошим замком.

 

Безпека дитини-це внесок у його майбутнє життя. Звернувшись до компанії ТОВ «Віконний центр» Ви можете бути впевнені в тому, що наші менеджери допоможуть Вам вибрати металопластикове вікно в Дніпрі, що відповідає всім Вашим вимогам.  


Березень 20, 2018 18:46 • Переглядів: 3514