Статті / Догляд за пластиковими вікнами у Дніпрі

Догляд за пластиковими вікнами у Дніпрі
У багатьох з нас вже давно встановлені пластикові вікна вдома та на роботі, а деякі тільки планують заміну вікон. У будь-якому випадку кожен власник пластикого вікна винен знаті правила догляду за ними. Мінімальний догляд не займає багато вільного часу, при цьому дозволяє збільшити термін служби конструкції без ремонтів та регулювань. За довгі роки користування вікном у механізмах фурнітури накопичується вуличний пил і бруд, що ускладнює процес відкриття і закриття віконної стулки. Забруднення деталей фурнітури, а також застаріле мастило можуть призвести до несправності. Що в свою чергу призведе до вимушеного  ремонту з подальшим викликом майстра та витратою додаткових коштів. Безумовно, всі виробники пластикових вікон дають гарантію на фурнітуру і термін її не маленький, близько п'яти-сім років. За цею годину не потрібна повна заміна мастила, тільки регулярний догляд.
Фахівці з пластикових вікон в Дніпрі рекомендують очищувати механізми фурнітури - один або два рази на рік в залежності від того, в якій місцевості знаходиться Ваша оселя. Тобто якщо біля Вашого будинку знаходиться жвава дорога або заводські приміщення, доглядати за металопластиковим вікном потрібно два рази на рік. Бажано робити це навесні або восени.
Для самостійної заміни мастила Вам знадобиться  мастильний матеріал. Це може бути WD -40 або будь-яка інше мастило. За допомогою сухої серветки видаліть бруд з механізмів по всьому периметру стулки. Для видалення грубих забруднень Вам потрібно використати тверду губку або спеціальну щітку. 
На кожну деталь нанесіть дві або три краплі мастильної речовини. У важкодоступних місцях це можна зробити за допомогою спеціальної насадки на флаконі.
Важливо не експерементувати із засобами, не використовуйте вазілін і соняшникову олію.
Рекомендації по догляду за пластиковими вікнами в Дніпрі:
1. Для очищення скла використовуйте спеціальні засоби, які можна придбати в будь-якому супермаркеті Вашого міста.
2. Один раз на рік очищуйте ущільнювач.
3. Не використовуйте кислотовмісні і лужні миючі засоби вони можуть зробити пластик крихким і шорстким.
Крім того для клієнтів компанії «Віконний центр» Дніпро в місті є спеціальна пропозиція, а саме розстрочка на покупку пластикових вікон без банку та без переплат. Ніяких комісій, жодних скритих платежів, тільки оплата за вікно, яка ділиться на три рівні частини. Докладніше про розстрочку на придбання пластикових вікон в Дніпрі читайте за цим посиланням.

Червень 26, 2019 12:09 • Переглядів: 1974