Статті / Енергозберігаючі вікна у Дніпропетровську

Енергозберігаючі вікна

 

Як відомо, близько 40% всіх тепловтрат з приміщення відбувається саме через вікно, а оскільки основну частину Вашого вікна займає саме склопакет (близько 80%) – особливу увагу варто приділити вибору склопакета.

 

втрати тепла в приміщенні

 

Основне призначення вікна – це забезпечення необхідного освітлення приміщення і підтримки комфортного мікроклімату в ньому. Пластикові вікна із застосуванням звичайних склопакетів, в належній мірі не відповідають цим вимогам. Відмінне рішення даної проблеми – це енергозберігаючий склопакет, на професійному мовою склопакет з «I-склом».

 

Чим же відрізняється звичайне скло від енергозберігаючого?


Основна відмінність енергозберігаючого скла від звичайного – це багатошарове покриття скла, що включає шар напилювання іонів срібла, оксиду титану та інших металів. Саме завдяки цьому шару металопластикове вікно в Дніпропетровську набуває відмінні теплоізоляційні властивості.

 

Енергозберігаючі вікна у Дніпропетровську

 

Як діє I-скло?


Енергозберігаюче скло пропускає в приміщення видимий світ і відображає інфрачервоне випромінювання (куди відноситься і теплове випромінювання) і перешкоджають виходу теплової енергії з приміщення, яка походить від опалювальних приладів.

 

Енергозберігаюче скло називають ще низкоэмиссионном склом, так як чим нижче  коефіцієнт емісії, тим вище показник енергозбереження. Покращити дію енергозбереження допоможе заповнення камер в склопакеті аргоном.

 

енергоефективні вікна Дніпропетровськ

 

Переваги вікон з енергозберігаючим склопакетом:


- зниження тепловтрат взимку;

- захист від спеки в літній час;

- економія витрат на опалення;

- висока світлопроникність;

- перешкоджає випаданню конденсату.

 

Енергозберігаючі вікна зберігають до 78% тепла взимку, що дозволить значно заощадити на опаленні, а також скоротити витрати на використанні кондиціонерів влітку, так як такі вікна пропускають лише 42% сонячного тепла. Завдяки I-скла, влітку температура в приміщенні буде на кілька градусів нижча, ніж при використанні звичайних стекол.

 

Сьогодні склопакети з енергозбереженням, не тільки володіють корисними властивостями, але і доступні людям навіть із середнім достатком. Дізнатися ціну на вікна з енергозберігаючим склопакетом Ви можете у менеджерів компанії «Віконний центр» у Дніпропетровську.

 

Завдяки енергозберігаючим вікон комфорт і затишок у Вашому будинку не буде залежати від погоди на вулиці.

 

Якщо Ви не в змозі змінити погоду за вікном, то поміняйте,

 хоча б старі дерев'яні вікна на нові металопластикові!


Лютий 11, 2015 15:18 • Переглядів: 4081