Акції / Енергозбереження в подарунок

Енергозбереження в подарунок

Компанія “Віконний Центр” пропонує своїм клієнтам скористатися акцією –«Енергозберігаючий склопакет в подарунок». З приходом холодів і підвищенням тарифів на опалення кожен з нас замислюється, як заощадити, при цьому зробити свій будинок тепліше і затишніше? 

 

При виборі пластикових вікон треба пам'ятати, що важливі всі деталі, і вибираючи теплий профіль, не варто забувати про теплому склопакеті, адже саме він займає 80 відсотків всієї конструкції і саме через склопакет йдуть основні тепловтрати. Вирішити питання утеплення будинку або квартири Вам допоможе встановлення металопластикового вікна з акційним енергозберігаючим склопакетом від компанії “Віконний Центр”.

 

Головна відмінність енергозберігаючого склопакета від звичайного, що на одне із стекол наноситься напилювання іонів срібла.

 

Енергозберігаючі вікна у Дніпропетровську

 

За  даній  технології виготовлення склопакет працює за принципом дзеркала, відбиває тепло   назад в приміщення. Завдяки такій властивості однокамерний склопакет з енергозбереженням є на 40 відсотків тепліше, ніж звичайний двокамерний  і відповідає встановленим  державою   нормам. Також даний склопакет дасть вам додаткову звукоізоляцію, і буде незамінний, якщо ваші вікна виходять на гучну вулицю. Він не буде затемнювати Ваше приміщення, так як за зовнішнім виглядом дані скла не сильно відрізняться від звичайних.  Важливою перевагою даного склопакета є те, що при його використанні вдається уникнути проблеми “плачуть” вікон, так як він перешкоджає утворенню конденсату. Використовуючи енергозберігаючий склопакет, Ви зможете:

•економити на опаленні взимку та кондиціонування повітря влітку;

•захиститися від ультрафіолетового випромінювання, що благотворно позначиться на Вашому здоров'ї і вбереже Ваш інтер'єр від вигорання.

 

Щоб перевірити, чи є склопакет енергозберігаючим, досить піднести до нього полум'я. При звичайних стеклах колір полум'я у відображенні не зміниться, якщо в блик полум'я з'являється червоний відтінок, то склопакет є енергозберігаючим. Це самий простий і доступний спосіб перевірки склопакета.

 

На даний момент всі вікна в Західній Європі встановлюються з енергозберігаючим покриттям,  такі ж норми висуваються і для України. Для Дніпра та Дніпропетровської області рекомендується установка склопакетів з коефіцієнтом опору 0,65 R (м² * °С/Вт). Встановивши пластикове вікно в Дніпрі в компанії “Віконний центр” Ви отримаєте справжнє європейське вікно з теплим, енергоефективним склопакетом за ціною звичайного.


Лютий 7, 2018 17:38 • Переглядів: 2313