Статті / Фурнітура для пластикових вікон в Дніпрі - Roto або Maco

Фурнітура для пластикових вікон в Дніпрі - Roto або Maco

Пластикове вікно – це важливий елемент будинку, яке створює комфорт і затишок.  Вибираючи металопластикове вікно в Дніпропетровську, ми приділяємо велику увагу вибору профільної системи і склопакета, але не варто забувати про фурнітуру, адже вона також є одним з центральних компонентів Вашого нового пластикового вікна. Саме від фурнітури залежить надійність роботи всієї конструкції. Для того щоб уникнути частих регулювань та інших  неполадок у фурнітурі не варто економити на ній. Деякі виробники для здешевлення своєї продукції йдуть на різні хитрощі, а саме зменшують товщину металу в рамі, вводять в фурнітуру пластикові елементи, такі пвх-вікна будуть коштувати набагато дешевше, але, на жаль, радість від цієї покупки триватиме не довго, так як фурнітура швидко вийде з ладу.

 

На віконному ринку присутня величезна безліч фурнітури, багато з них схожі за своїм функціональним можливостям . Лідерами ринку на сьогоднішній  день є такі виробники фурнітури, як  «Roto» і «Maco».  

 

Компанія виробник «MACO» (Австрія) має 60-ти річний досвід роботи і входить в п'ятірку  найбільших брендів Європи. Основною метою компанії є створення таких елементів фурнітури, які  будуть незмінні з часом, і навіть через сорок років при несправності одного з них не потрібно буде міняти всю систему. Гордістю компанії є якісне покриття всіх елементів трьома спеціальними шарами.  Перший шар покриття – це цинк, після нього йде хромування, яке запобігає  окислення, третій  шар – спеціальний віск. Саме віск дозволяє рукам провертатися дуже плавно, що є відмінною особливістю фурнітури Maco.

 

Еля Вашої зручності і збільшення терміну експлуатації компанія забезпечила свою фурнітуру такими елементами, як:

- мікроліфт - знижує  навантаження з петель і дозволяє стулці плавно закриватися;

- втулки пригальмовування, знаходяться в петлях і не дозволяють стулці вдаряться об стіну, забезпечуючи її плавний хід;

- фіксатор від закривання стулки при протягах, забезпечує безпечну роботу пластикового вікна.

 

Фурнітуру «ROTO» (Німеччина) виготовляє німецький концерн RotoFrankAG, що є світовим лідером у виробництві віконних і дверних фурнітури. Вона відома у всьому світі завдяки своїй якості та довговічності. Кожен з елементів фурнітури покритий інноваційним покриттям  RotoSil Nano, який забезпечує максимальний захист від корозії. Унікальність цього покриття також полягає в містяться в ньому наночастинках, здатних до самовідновлення. Фурнітура «РОТО» - це перша віконна фурнітура в світі.

 

Перевагами ROTO, є:

- протизламність і безпеку кожного пластикового вікна;

- зручні ножиці провітрювання;

- петлі Roto NT Power Hinge гарантовано витримує стулку вагою 200 кг

 

Щоб замовити пластикове вікно в Дніпрі з якісною фурнітурою, зверніться в компанію ТОВ “Віконний центр" і наші менеджери допоможуть Вам зробити правильний вибір.

 

В даний момент встановити німецьку фурнітуру «Roto» можна пластикові вікна «Steko» чи «Rehau», виробник завод «Світеп». Фурнітуру «Maco» можна встановити металопластикові вікна з профільної системи «Rehau» - заводу виробника «Світеп».


Лютий 16, 2018 22:23 • Переглядів: 4118