Акції / Гаряча новина. П'ятикамерне вікно Рехау за ціною трьохкамерного Дніпро

Гаряча новина. П'ятикамерне вікно Рехау за ціною трьохкамерного Дніпро

Для початку потрібно розуміти, що собою представляють профільні системи «Rehau 60» і «Rehau 70», в чому їх відмінність. Для нашої кліматичної зони в Україні прекрасно підходять ці два види профільних систем. «Рехау 60» являє собою профіль, монтажна ширина, якого складає 60 мм, всередині є повітряні камери, в цій системі їх три. Максимальна ширина склопакета може становити 32 мм і може вміщати 2 повітряних камери, тобто 3 скла, що важливо для шумоізоляції і захисту від зовнішніх факторів впливу, також якщо присутній енергозбереження - склопакет дає дуже хороші показники по теплопровідності і теплозбереженні.

 

Профільна «Рехау 70» відрізняється за деякими параметрами, монтажна глибина становить 70мм, в профілі присутні 5 повітряних камер, що в свою чергу, робить профіль стійкіше до зовнішніх чинників впливу. Склопакет може досягати 42мм і включати в себе три повітряних камери, також можна застосувати енергозберігаюче скло.

 

Профільні системи «Rehau 60» і «Rehau 70» є оптимальним вибором для жителів Дніпра та Дніпропетровської області пропонує вигідну пропозицію для Вас.

 

Зараз в нашій компанії «Віконний центр» проходить акція спільно з заводом-виробником «Світеп», завдяки якій Ви можете придбати пластикові вікна з п'ятикамерної системи Рехау за ціною трехкамерной. Одна з вимог даної акції - це замовлення пластикового вікна з двокамерним склопакетом і енергозбереженням (причому ширина склопакета може бути 32, 40 і 42-на Ваш розсуд).

 

Акція триватиме до 31 березня 2020 року.

 

Обидві системи встановлюються нашими клієнтами регулярно як в квартирах, так і в приватних будинках в Запоріжжі, Вільнянську, Василівці, Оріхові. Так як в приватних секторах потрібно додаткове утеплення, така акція буде дуже вигідна, також для квартир буде додатковим утепленням.

 

Зберігаючи такі функції в металопластикової конструкції Рехау 70 з усіма перерахованими вище характеристиками, Ви отримуєте її за вартість Рехау 60 - відмінна економія і тепліша версія для Вашого будинку.

 

Поспішайте замовити пластикові вікна Рехау в Дніпрі за вигідною ціною.


Лютий 28, 2020 09:31 • Переглядів: 3630