Статті / Інструкція по експлуатації і обслуговуванню пластикових вікон

Інструкція по експлуатації і обслуговуванню пластикових вікон

Компанія ТОВ «Віконний центр» вітає Вас з придбанням металопластикового вікна!

 

Ваше вікно виготовлене з високоякісного ПВХ профілю, з використанням механізму ROTO, Siegenia – провідних європейських виробників фурнітури, а також механізму Axorнашого вітчизняного виробника.

 

запобіжні Заходи:

-        не допускати  пошкодження поверхні твердими предметами;

-        не наносити на поверхню виробу агресивні середовища (бензин, кислотні і нітросоставов тощо);

-        не допускати потрапляння в периметральну фурнітуру фарби, будівельної штукатурки та інших сторонніх предметів і химсоставов;

-        не вставляйте між рамою і стулкою сторонні предмети;

-        не залишайте вікна у відкритому положенні при сильному вітрі (Обережно! Закриттю стулки, може призвести до травми);

-        не навантажуйте стулку додатковим навантаженням;

-        не допускайте зіткнення стулки і укосу вікна;

-        не встановлюйте на підвіконня нагрівальні прилади та гарячі предмети.

 

Експлуатація

1.      Захисну плівку необхідно видалити після закінчення ремонтно-будівельних і монтажних робіт з зовнішньої і внутрішньої сторони вікна

2.      При установці стулки вікна в положенні «провітрювання» слід плавно повернути ручку проти годинникової стрілки в горизонтальному положенні і потім, не відкриваючи вікна, так само плавно повернути у вертикальне положення. Плавно відхилити вікно на себе до упору.

3.      При перекладі стулки з відкидного положення в поворотне і назад, плавно повертайте ручку.

4.      Відкривання і закривання створки повинно відбуватися плавно.

5.      У Вашому вікні (двері) встановлена фурнітура, передбачає можливість двох типів притиску до рами – «річної» і «зимової», які можна встановити поворотом ексцентричного ролика.

 

Примітка

Пластикове вікно виготовлено за принципом граничної щільності. Воно робить приміщення набагато тепліше, зберігає енергію, необхідну для опалення. Однак, воно перешкоджає природній вентиляції, що ускладнює відведення зайвої вологи з приміщення і може призводити до випадання конденсату в самих холодних стінах і вікнах. Надмірна вологість в приміщеннях може також виявитися причиною випадання конденсату. Якщо ви вселилися в новий будинок, пам'ятайте, що нові стіни з бетону і цегли утримують в собі вологу до 2 років після закінчення будівництва. Крім цього існує мінімальна потреба в повітрообміні, необхідний для хорошого самопочуття і для  забезпечення гігієни приміщення. Для цих цілей слід регулярно проводити природне і штучне провітрювання шляхом відкривання вікон, встановлення тепловентиляторів, пристроїв примусової витяжки повітря, кондиціонерів тощо Провітрюйте приміщення 3-4 рази на день по 15 хвилин і щоранку 20 хвилин. Не знижуйте температуру в приміщеннях нижче 15 градусів.

 

Компанія ТОВ «Віконний центр» у Дніпропетровську бажає Вам затишку в будинку і задоволення від використання наших вікон!


Трв 17, 2016 11:40 • Переглядів: 2892