Статті / Як поліпшити шумоізоляцію пластикових вікон у Дніпрі

Як поліпшити шумоізоляцію пластикових вікон у Дніпрі

Якщо Ви живете біля галасливої дороги, трамвайної лінії або просто в будинку, де галасливі сусіди, які люблять збиратися на вулиці біля під'їзду, і весь цей шум Вам не подобається і змушує відчувати себе некомфортно, то терпіти це не можна. Це дуже поширена проблема людей, що живуть у великих містах. Адже вченими доведено, що сторонній шум негативно впливає на стан здоров'я людини, заважає відпочинку і сну.

 

Цю проблему допоможе Вам вирішити встановлення правильних металопластикових вікон в Дніпрі.

 

Звернувшись у віконну фірму, Вам можуть порадити встановити вікна з двокамерним склопакетом (три скла) і все правильно, чим більше стекол і ширше склопакет, тим тихіше буде вдома. Але цей варіант допоможе не чути, наприклад машинної сигналізації або шум з дитячим майданчиком. Додатково можна поставити склопакет з різною дистанцією, але цього може бути недостатньо, якщо Ви живете біля проспекту або трамвайної лінії.

 

Якщо ви хочете встановити металопластикові вікна з максимальною звукоізоляцією Вам в цьому допоможе ряд додаткових властивостей, які впливають на це:

 

-установка пластикового вікна з профільної системи з великою кількістю камер, чим більше камер встановите, тим менше звуку він буде пропускати;

 

-якісний ущільнювач;

 

-хороша фурнітура, вона здійснює притиск стулки до рами. Її потрібно регулярно перевіряти, і рекомендується раз на рік регулювати. Але це діло треба довіряти майстрові, а ні в якому разі не займатися цим самостійно;

 

-монтаж та установлення укосу;

 

-установка склопакета з різною дистанцією між стеклами. Наприклад, склопакет товщиною 32мм з дистанційною рамкою 4-8-4-12-4 поглинає більше шуму, ніж склопакет 32мм з однаковою відстанню між стеклами 4-10-4-10-4, де 4-товщина скла, а 8, 10 і 12 це відстань між стеклами.

 

-склопакет з заповненням аргону, допоможуть підняти рівень шумоізоляції на двадцять відсотків.

 

Але якщо Ви вважаєте, що і цього буде недостатньо для того, щоб зменшити кількість шуму з вулиці, то в цьому допоможе установка склопакета з триплексом. Це багатошарове скло, тобто два і більше скла за допомогою полікарбонатної плівки склеюються між собою, утворюючи єдину конструкцію. Таке скло  застосовується в лобовому склі автомобілів, поїздів, літаків. Перевага скла триплекс ще в тому, що при ударі воно не розлітається в різні боки, а залишиться триматися на плівці. Недолік склопакета з триплексом - висока вартість.

 

Кожен фактор наведений нами вище, відіграє дуже важливу роль у збільшенні шумоізоляційних якостей пластикових вікон в Дніпропетровську і Дніпропетровській області.


Січень 15, 2019 09:00 • Переглядів: 1421