Статті / Як вибрати якісне пластикове вікно в Дніпрі

Як вибрати якісне пластикове вікно в Дніпрі

Осінь – час ремонтів. Саме на міжсезоння доводиться найбільша кількість   будівельних і ремонтних робіт. І  саме в цей час багато хто з нас вирішують поміняти старі дерев'яні вікна на нові металопластикові вікна в Дніпропетровську і Дніпропетровській області. Адже напередодні зимових холодів ми хочемо не тільки створити комфорт у своєму домі, але й утеплити його по максимуму.

 

На що важливо звертати увагу при виборі пластикового вікна.

На сьогоднішній день віконний ринок переповнений пропозиціями. Щоб не заплутатися в них, слід  запам'ятати просте правило - надійний якісний продукт Ви можете отримати лише звернувшись у віконну компанію, що має багаторічний досвід роботи зі встановлення металопластикових вікон. Поважаюча себе компанія завжди пропонує тільки сертифіковані профільні системи, які відповідають всім нормам і вимогам, що висуваються до даного продукту.

 

Як вибрати профіль.

Профільна система основа кожної віконної конструкції.  Так  саме від неї залежить, як довго Ваше вікно буде виконувати свої функції.

 

Слід запам'ятати, що для установки вікон в багатоповерхівках у Дніпрі, балконних блоків, лоджій і балконів слід віддавати перевагу трикамерним профільних систем, якщо Ви прагнете заощадити на покупці.  Якщо Ваші металопластикові вікна виходять на холодну сторону або Вам заважають звуки вулиці, то зверніть свою увагу на п'ятикамерний профіль з двокамерним склопакетом (три скла), також такий варіант установки підійде для власників приватних будинків з автономним опаленням.  Профілі з монтажною шириною від 70мм і трьома стеклами допоможуть Вам заощадити  на обігріві приміщення в зимовий період.

 

Вибір склопакета.

Питання енергозбереження можна вирішити раз і назавжди, встановивши у себе вдома скла з енергозберігаючим покриттям. Найбільші тепловтрати проходять саме через світлову частина пластикового вікна. Енергозбереження здійснюється за рахунок нанесення на скло частинок металів зокрема, іонів срібла, що дозволяє не випускати тепло назовні. Скло діє за принципом теплового дзеркала, відбиваючи дорогоцінне тепло назад у приміщення. У нашій компанії при установці пластикових вікон з профільної системи «Стеко» можна отримати енергозберігаючий склопакет в подарунок. Детальніше про акцію можна прочитати на цій сторінки.

 

Для пластикових вікон в Дніпропетровську, розташованих на сонячній стороні будинку ідеальними стануть сонцезахисні скла. Звичайно, вони не замінять кондиціонер, але в теж час створять комфортну атмосферу, навіть в дуже жаркий день.

 

Вибір фурнітури.

Важливим елементом будь металопластикової конструкції є фурнітура.  Правильність її роботи забезпечить Вам довгу і надійну роботу вікна в цілому. Тому ніколи не слід економити при її виборі.

 

Компанія «Віконний центр» у Дніпрі пропонує своїм клієнтам тільки якісні профільні системи StekoRehauVekaWDS з німецькою фурнітурою Roto і українським аналогом Axor. Максимум якості і бездоганний монтаж  стануть запорукою довгих років використання Вашого пластикового виробу.


Жовтень 24, 2018 19:52 • Переглядів: 1500