Статті / Необхідно знати

Що необхідно знати при купівлі металопластикового вікна.


-спочатку необхідно зробити свій вибір щодо моделі віконного профілю;

-після чого Вам потрібно буде дізнатися розміри  вироби – ширина і висота вікна, глибина підвіконня (ці виміри можливо зробити самим, але правильніше буде викликати спеціаліста нашої фірми). Розміри вимірюються по зовнішньому краю наявних вікон;

-після вимірів проводиться розрахунок вартості Вашого замовлення.

 

ПОРЯДОК РОБОТИ:

 

1.Консультація. Зателефонувавши за контактними телефонами, Ви можете проконсультуватися з менеджером, задавши йому питання, що цікавлять Вас. При необхідності можна відвідати наш віконний офіс або замовити дзвінок з сайту нашої компанії – кнопка знаходиться у правому верхньому куті.

2.Замовлення виміру по телефону або безпосередньо в нашому салоні.

3.Безпосередньо завмер віконного отвору. Дану послугу компанія «Віконний центр» надає безкоштовно.

4.Укладення договору. Договір може укладатися як на адресу Замовника, так і в нашому салоні. У момент підписання договору здійснюється внесення передоплати, після чого замовлення відправляється на виробництво.

5.Доставка замовлення на адресу Замовника або на наш склад. Монтажні роботи. Обов'язково замовляйте металопластикове вікно з монтажем, самостійна установка вікна у Дніпропетровську знімає всі гарантійні зобов'язання виконавця перед замовником (про це слід пам'ятати!). 

6.Приймання виконаної роботи і підписання акта прийому-передач.

 

PS. Загалом з усього вищевикладеного нічого складного робити не треба, щоб замовити металопластикове вікно. Необхідно просто взяти телефон і набрати наш номер або замовити дзвінок з сайту.

 


Січень 24, 2012 21:52 • Переглядів: 2854