Статті / Укоси для пластикових вікон у Дніпрі

Завершальним етапом встановлення металопластикового вікна в Дніпрі, є обробка зовнішніх і внутрішніх укосів. Укоси - це частина віконного отвору, що знаходиться по всьому його периметру. Саме, завдяки укосом ваше нове вікно придбає закінчений і елегантний зовнішній вигляд. Вони не тільки відповідають за декорування приміщення, але і значно покращують такі характеристики вікна, як шумо - і теплоізоляція. Укоси надійно захистять Ваш будинок від протягів, які можуть проникнути в нього через монтажну піну.

 

найпопулярнішими матеріалами для укосів довгі роки є гіпсокартон і пластик.

 

Пластикові укоси - найпрактичніші укоси. Монтаж таких укосів займає всього один день, так як ніяка додаткова обробка не потрібна.

 

Використовуваний матеріал: пластик або термопанель. Утеплення простору між стіною і пластиком здійснюється за допомогою мінеральної вати або монтажної піни.

 

Переваги даного укосу: швидкий і легкий монтаж, відсутність будівельної бруду, рівна стик між вікном і стіною, а також практична поверхню, що очищається за допомогою звичайної вологої ганчірки.

 

Ще один вид укосів – гіпсокартонні укоси. Для монтажу даного укосу використовується вологостійкий гіпсокартон, під гіпсокартоном простір заповнюється мінеральною ватою, а сам гіпсокартон обробляється протигрибковим засобом, встановлюється перфорований куточок, після чого гіпсокартон шпатлюется, грунтується і забарвлюється водоемульсійною фарбою.

 

Процес монтажу укосів з гіпсокартону займає кілька днів.

 

Також існують штукатурні укоси. Укіс з штукатурки – це міцний і рівна укіс. Монтаж займе у вас 2-3 дні до повного висихання штукатурки.

 

Недоліком даного виду укосу є низька теплоізоляція, також існує ризик появи тріщин.

 

Важливо пам'ятати, що перед тим як встановлювати відкоси, потрібно перевірити справність роботи металопластикової конструкції, переконається у відсутності щілин в монтажних швах, так як для виправлення деяких дефектів, Вам доведеться повністю або частково зруйнувати укіс і встановити його заново. Для правильної і якісної установки укосів звертайтеся до наших фахівців.

 

Ціни на укоси на вікна в Дніпропетровську

 

Компанія «Віконний центр» Дніпро надає послуги

по всім перелічених видів укосів.

Телефонуйте вже сьогодні:

(056)785-71-11, (056)785-70-88

(066)391-81-11, (098)376-71-11

 

 

 

Статті:

Регулювання і ремонт пластикових вікон

Ремонт металопластикових вікон Дніпропетровськ

Регулювання пластикових вікон в Дніпропетровську

Фурнітура для ПВХ-вікон


Жовтень 5, 2018 14:43 • Переглядів: 4231