Статті / Пластикові вікна в приватних будинках Дніпра

Пластикові вікна в приватних будинках Дніпра

Проживати в приватному або заміському будинку можна як постійно, так і тимчасово (у літній час, вихідні). Звичайно, дачний будиночок, який Ви відвідуєте час від часу може не мати тих зручностей, які є обов'язковими для постійного житла, але зробити своє перебування на дачі комфортним - у Ваших руках.

 

Так, часто в заміських будинках встановлюють звичайні дерев'яні вікна, посилаючись на те, що витрачати значну суму грошей на дачний будинок не хочеться. Але варто серйозно задуматися над тим, як довго простоїть такий будинок і як часто він буде вимагати ремонту, адже постійна сирість, відсутність регулярного провітрювання приміщення, протікання під час дощу, можливість появи грибків або мікроорганізмів у деревині можуть призвести до негативних наслідків не тільки для віконних конструкцій, але і для всього будинку. 

 

Якщо Ви хочете захистити свій будинок від усього вищезгаданого, а також запобігти непотрібні енерговитрати, - встановіть в приватному або заміському будинку наші металопластикові вікна. Ви відразу відчуєте різницю. Вікна та двері ПВХ мають такі відмітні властивості, що справляють позитивний вплив на весь Ваш будинок і на здоров'я Вашої сім'ї. Так, пластикові вікна в Дніпрі і двері екологічні, безпечні для здоров'я людини, пожаростойки, герметичні, завдяки чому захищають будинок від кліматичних і погодних умов, стійкі до механічних пошкоджень, а також до впливу лугів і кислот, здатні захистити будинок від злому, прості у догляді і експлуатації.

 

Крім того, Ви можете встановити пластикові профілі з сучасними вікнами, що володіють особливими характеристиками: антивандальні і безпечні стекла (загартоване скло, триплекс), енергозберігаючі та відображають інфрачервоні промені скла. Завдяки установці таких склопакетів Ви забезпечите свій будинок від злому, грабежу, хуліганів, а також забезпечити стабільну, комфортну температуру в приміщенні. 

 

У 2017 році в компанії ТОВ «Віконний центр» у Дніпропетровську проходить акція – «Мультифункціональний склопакет  у подарунок». Поспішайте замовити нові пластикові вікна у Ваш приватний будинок з безкоштовним мультифункційним склопакетом. Детальніше про акцію читайте тут.


Липень 10, 2017 11:18 • Переглядів: 2098