Статті / Причини поломки і ремонт пластикових вікон в Дніпропетровську

Причини поломки і ремонт пластикових вікон в Дніпропетровську

Причини поломки вікон і способи їх усунення

 

Причини поломки пластикових вікон можуть бути самими різними, причина може полягати як у монтажі вікна, так і в умовах їх недбалої експлуатації. При професійному монтажі і дбайливого догляду за металопластиковими вікна вони прослужать Вам довгі роки. Однак проблеми трапляються у всіх, не варто цього лякатися. У цій статті ми розглянемо найпоширеніші проблеми та способи їх усунення.

 

Продування між стулкою і рамою

Одна з найбільш поширених проблем вікон ПВХ – продування повітря в місці примикання стулки до рами. Найчастіше ця проблема викликана деформацією пластикової частини стулки, це виникає, якщо довгий час не проводиться змащення елементів фурнітури. Також з такою проблемою можна зіткнутися, якщо стулка дуже широка.

Ця проблема усувається регулюванням фурнітури на металопластиковому вікні.

 

Розбитий склопакет

Склопакет сам по собі є клеєної конструкцією, яка складається з декількох стекол (двох або трьох). Кріпиться склопакет з допомогою пластикових штапиків. Камери в склопакеті заповнюються осушеним повітрям або газом, тому замінити лише одне скло не вдасться. В даному випадку необхідно повна заміна склопакета.

 

Випадання стулки

При неправильному повороті ручки можливе випадання стулки, то є вікно відкриється відразу в двох положеннях. Цю проблему Ви зможете усунути самостійно. Дивіться відео де наш менеджер розповідає про усунення даної проблеми.

 

 

Неполадки в замикаються механізмах

Нехтуючи правилами догляду та експлуатації, можуть виникнути поломки в віконної фурнітури. Найбільш поширені поломки:

- тугий поворот ручки;

- вільний прокручування ручки навколо своєї осі;

- випадання стулки при звичайному положенні;

- щілина між рамою і стулкою.

Такі проблеми можуть виникнути по різних факторів – засмічення будівельним пилом, знос елементів фурнітури, неправильний монтаж петель і т. д. В даному випадку краще звернутися до фахівців.

Не забувайте про регулярному догляді металопластикових вікон,  тоді вони будуть Вам служити довгі роки. Компанія ТОВ «Віконний центр» у місті Дніпропетровськ гарантує Вам професійний сервіс – індивідуальний підхід до вирішення кожної проблеми!

 

Наша компанія Виконує гарантійне обслуговування всіх встановлених нами вікон, так і выполнчяет платний ремонт вікон, встановлених іншими компаніями.

 

Дзвоніть нам вже сьогодні:

(066)391-81-11

(098)376-71-11

(063)373-71-11


Березень 31, 2015 17:48 • Переглядів: 2998