Статті / Rehau vs Steko. Які пластикові вікна краще?

Rehau vs Steko. Які пластикові вікна краще?

У цій статті ми б хотіли розібрати переваги двох профільних систем, продажем яких займається наша компанія. Виходячи з нашої практики, кожен другий клієнт, що заходив в наш офіс, не може з'ясувати свою потребу. Найбільш часто задається питання від наших клієнтів: «Чим відрізняється один віконний профіль від іншого».



Чому саме «Steko» і «Rehau»? На даний момент, ці дві профільні системи є найпоширенішими профілями на віконному ринку. Профільна система «REHAU» найвідоміша, виготовляється в Європі, а саме на заводах Польщі та Німеччини. Профільна система «СТЕКО» найдоступніша в будь-якому населеному пункті України і має саму демократичну ціну.

 

Розглянемо переваги профільної системи «Steko» над «Rehau».

 

logotip_steko_vs

 

Гарантія на пластикові вікна «Стеко» у Дніпрі складає 7 років на вікна серії S (виробництва Україна) та 10 років на вікна серії R (виробництва Болгарії). Гарантія на пластикові вікна «Rehau» складає 5 років. Друга перевага це одна з найнижчих цін на всій території України. У  зв'язку з тим, що завод «СТЕКО» найбільший в Україні, то завдяки своїм обсягами може істотно знижувати ціну на свою продукцію. Третя перевага – це доступність отримання пластикових вікон в будь-якому регіоні і будь-якому населеному пункті України. Завод має найрозвиненішу мережу складських приміщень серед всіх віконних компаній.

 

logotip_rehau_vs

 

Переваги «Rehau» на «Стеко» полягають в наступному. По-перше, Rehau поставляється виключно з Євросоюзу, а саме трикамерні серії з заводу, що знаходиться в Польщі, а п'ятикамерні і вище із заводу, розташованого в Німеччині. По-друге, профільна система «Rehau» на відміну від «Стеко» дає право клієнтам вибрати зовнішній вигляд штапика (круглий або квадратний), а також вибрати колір ущільнювальної гуми (сіра і чорна). Пластикові вікна з профільної системи Стеко виготовляються тільки з сірої гумою і круглим штапиком. Ще одна перевага пластикових вікон із профільної системи Rehau – це майже повна відсутність рекламацій, тобто будь-яких проблем з вікном під час експлуатації. Але це обумовлено не стільки профільною системою, скільки якістю збірки, а саме завдяки нашому партнеру заводу-виробника «Світеп».

 

У будь-якому разі ми не ставимо якийсь із вищевказаних профільних систем один вище іншого, але наша компанія рекомендує Вам купувати пластикові вікна в Дніпропетровську з профільних систем  «Steko» і «Rehau».


Березень 4, 2017 14:54 • Переглядів: 22877