Статті / Розстрочка на купівлю пластикових вікон у Дніпрі

Розстрочка на купівлю пластикових вікон у Дніпрі

Коли купуєш свій куточок, то хочеться щоб він був самим красивим і затишне. В основному починають з самих глобальний моментів, такі як установка пластикових вікон, металевих дверей, в тому випадку якщо там стояти старі дерев'яна яні рами, та й буває що є необхідність замінити старі металопластикові рами, на нові сучасні металопластикові вікна.

 

В основному це тривалий процес, так як ця купівля відбувається не щороку, а як мінімум раз на 10 років. І це дорозі задоволення. Але заради свого будинку, ми готові віддати останні гроші, як здається спочатку, не впізнавши попередню вартість металопластикових вікон. В цьому процесі є багато нюансів, про які повинна знати кожна людина. Як мінімум моніторять кілька фірм, для того щоб вибрати якість і за відповідною ціною. Багатьох вабить низька ціна, не цікавлячись якістю та і виробником металопластикових вікно. За підсумком через пару місяців після установки дешевого вікна, з'єднання являється якісь дефекти на вікні, з'єднання являється конденсат в таких місцях, де його взагалі не повинно бути, через вологість руйнується укіс, з'єднання являється грибок і повний дискомфорт в будинку.

 

Всі гроші на вітер, тут два варіанти, знову міняти вікна, переплативши в 2 рази або жити в дискомфорті. Виходячи з практики, ми рекомендуємо клієнтам встановлювати якісні, сертифіковані вікна, які проходять ДСТУ, при цьому не сплачуючи десятки тисяч. У будь-який будинок можна підібрати підходяще пластікові вікно, не обов'язково у всіх кімнатах встановлювати найдорожчі вікна. Можна десь з економити, не приносячи шкоду дому.

 

Багато клієнтів згодні на таке, але озвучивши вартість, деякі відкладають цю справу, на більш тривалий час. Як показує статистика, вкрай рідко люди повертаються назад, тому що обов'язково знайдуться справи, куди потрібно буде вкласти ці гроші і за підсумком залишитися без вікон.

 

У таких випадках наша компанія пропонує клієнтам нашу фірмову розстрочку.

 

Деякі лякаються при слові «розстрочка» і відразу відмовляються, не впізнавши у чому переваги.

 

Наша розстрочка відрізняється від банківських розстрочки, де надавати величезні проценти і переплати.

 

Наша компанія надає розстрочку без зв'язку з банком і без процентів. Не потрібно бігати і збирати довідки про доходи, або просити когось бути поручителем. Ні, такого у нас немає. Для нашої розстрочки потрібно всього лише паспорт та код.

 

Розстрочка на купівлю пластикових вікон в Дніпрі оформляється на три частини:

- передплата

- через місяць від укладення договору

- через два місяці від укладення договору

 

При цьому не потрібно чекати, поки повністю погасите розстрочку і вам встановлять вікна. Вікна встановлюються після передоплати, протягом 7-10 робочих днів.

 

І завжди є можливість погасити розстрочку достроково, це тільки вітається. Для таких сумлінних клієнтів, діють дисконтні купони на наступну покупку.

 

Більш детально про розстрочку на цій сторінці.


Серпень 9, 2019 12:14 • Переглядів: 2101