Статті / Як правильно вибрати вікна. Частина 1

Як правильно вибрати металопластикові вікна. (Частина 1).

 

Хочеться поділитися якимись знаннями в цій області. Я як і багато інші до певного часу нічого не знав і нічого не розумів про те, на що слід звертати увагу при виборі металопластикових вікон. Які саме пункти впливають на їх працездатність і довговічність? Що повинен знати покупець, щоб не повірити красивим словами менеджера, і  у передчутті покупки не зробити помилку про яку доведеться шкодувати. Багато мої знайомі і друзі користуються одним і тим же методом при виборі вікон, тобто фактично не знаючи нічого, вони думають, що вся продукція абсолютно однакова, і різниця в ній тільки в бренд, і фірмі які по-своєму визначили їх вартість.

 

Все не так як здається на перший погляд. Єдине, що є схоже, так це їх зовнішній вигляд. Та й то при більш детальному огляді можна винести вердикт на користь того чи іншого виробу, за рахунок виконання самої конструкції.

 

Існує ряд певних критеріїв на які необхідно обов'язково звертати увагу при виборі нових вікон, або інших металопластикових виробів.

 

Перше, що хотілося б додати від себе: не полінуйтеся провести власний маркетинг на даний вид продукції, адже погодьтеся купуєте не хліб, а більш вагомий і дорогий товар. Тим більше що в наші дні це стало набагато простіше за допомогою інтернету, ніж скажімо років 5-7 тому. Також можете придбати пару газетних видань з рекламою будівельних та інших послуг, в будь-якому кіоску преси.

 

Не варто робити замовлення з першого-ліпшого під руку оголошення, так як ви поняття не маєте, що вам могли запропонувати в іншій фірмі. Опитайте своїх друзів і знайомих, які вже стикалися з цією ситуацією, можливо їх порада допоможе вам не помилитися.

 

Постарайтеся приділити час, щоб почитати такого роду статті з різних джерел, і зробити загальний висновок.

 

А тепер ті питання які необхідно знати і задавати:

1.Виробництво профілю (країна виробник);

2.Складання конструкції (уточнити як, де і хто буде збирати ваше вікно – завод-виготовлювач);

3.Фурнітура;

4.Технічні характеристики;

5.Сертифікати якості. 


Січень 4, 2012 20:39 • Переглядів: 4404