Статті / Заводи та обладнання

Металопластикові вікна давно увійшли в життя кожного з нас. Вони зачищають будинок від вітру і холоду, створюють затишок і комфорт допомагають заощадити сімейний бюджет, скорочуючи витрати на кондиціонування та опалення. Плануючи заміну пластикового вікна в місті Дніпро, слід вибрати варіант, який максимально підходить саме для вашого будинку і буде служити Вам вірою і правдою багато років. Кожен з нас хоче, щоб покупка нового теплого вікна була разовою. Тому до цього вибору потрібно підходити відповідально.

 

На сьогоднішній день на ринку існує безліч пропозицій, як же не помилитися з вибором?

 

Дуже важливо звертати увагу на збірку металопластикового вікна, на якому заводі зібрано Ваше вікно і яке обладнання для цього завод використовує.

 

Найбільш популярний зараз німецьке обладнання, але є деякі компанії, які використовують недороге турецьке або азіатське обладнання. Зазвичай діяльність таких «заводів-виготовлювачів» виглядає наступним чином: дешеве обладнання з'являється, користується попитом у невеликих компаній, через час – ламається, і компанія з ринку зникає, тому що для таких компаній в першу чергу дуже важлива ціна, а вже на другому місці стоїть якість обладнання, продукції і гарантійне обслуговування.

 

Віддавати перевагу потрібно автоматизованих верстатів і ліній на виробництві. Тим більше ті компанії і заводи, які давно сформувалися, постійно оновлюють обладнання і розширюють виробництво. Вони закуповують більш потужні автоматичні верстати, які дозволяють підвищувати обертів і, відповідно, продуктивність.

 

При замовленні і виборі вікна дуже важливо, що б збірка була заводська, уточнюйте який саме завод, яке обладнання, тому що саме від збирання залежить якість і відповідно довговічність вашого вікна. На сайті нашої компанії Ви можете, не тільки визначиться з вибором профілю, склопакета, але і ознайомиться з якими заводами ми працюємо.

 

Вибираючи заводську збірку Ви гарантовано отримаєте якісну конструкцію, що відповідає всім нормам і має всі сертифікати якості. Кожен виріб має паспорт та гарантійний талон.

 

Просто цікаво…

 

Ви ніколи не задавалися питанням, хто і коли винайшов перші металопластикові вікна? В основному дослідники, винаходячи щось нове, навіть не можуть уявити яке відкриття і яку важливу річ вони можуть отримати в результаті, вони просто хочуть створити що-небудь нове.

 

Хімік Регнальд,  зокрема таким чином в 1835 році винайшов полівінілхлорид (ПВХ). Не дивлячись на це, випуск вікон з ПВХ  почався тільки в 1912 році. Регнальд таким чином не дізнався, що він у цьому конкретному випадки винайшов, в той час, в епоху його життя ніхто не міг й подумати, що вікна можуть бути не дерев'яними, а металопластиковими.

 


Грудень 23, 2018 17:37 • Переглядів: 5402