Статті / Чим прикрасити вікно? Горизонтальні жалюзі та рулонні штори

Для свого будинку або квартири кожна людина хоче доглянуті, практичні і красиві вікна. Вікна – це, мабуть, найважливіша частина будь-якого інтер'єру, так як саме вони створюють неповторну атмосферу в приміщенні. А тому мало просто поміняти старе дерев'яне вікно на металопластикове, необхідно остаточне оформлення самого вікна в Дніпропетровську. Адже дуже важливо правильно підібрати дизайнерське рішення віконного простору.

 

Існує величезний вибір декору ваших пластикових вікон:

- жалюзі - вертикальні і горизонтальні;

- руллоные штори;

- тканинні штори, портьєри, гардини, тюль.

 

Найкращий засіб регулювання сонячних променів – це використання горизонтальних жалюзі.

 

Всі жалюзі поділяються на горизонтальні і вертикальні. Це основне їх відмінність.

 

Горизонтальні алюмінієві жалюзі є найбільш традиційними і поширеними у наш час. Горизонтальні жалюзі призначені спеціально для металопластикових вікон. Унікальна система, зручна у використанні, дозволяє економити місце віконного отвору, з-за того, що максимально наближена до скла. Горизонтальні жалюзі легко кріпляться за допомогою двох кріплень вгорі і двох фіксаторів внизу. Легко знімаються і миються за допомогою звичайної води. Ламелі в жалюзі бувають різної ширини – 16мм і 25мм. Горизонтальний жалюзі бувають також з дерева.

 

горизонтальні жалюзі Дніпропетровськ

 

Вертикальні жалюзі є практичним, універсальним і стильним доповненням до декору Вашого будинку або офісу. Вони дуже зручні для покриття великих віконних прорізів і стін, а також прості в управлінні.  Від них залежить не тільки розподіл світла в кімнаті, але і захист Вашої меблів і килимових покриттів від прямих сонячних променів. Сучасний спокійний стиль, створюваний вертикальними жалюзі, сприяє створенню комфортної обстановки.

 

вертикальні жалюзі Дніпропетровськ

 

Рулонні жалюзі (рулонні штори) – один з самих практичних і простих способів оформлення вікна. Штори рулонні є кращою альтернативою жалюзі і портьєрам, так як вони можуть виготовлятися з різних тканин і матеріалів, кольорів і малюнків. Вони так само забезпечують відмінний захист від сонячних променів. Рулонні штори також дають нові можливості в оформленні приміщень будь-якого типу завдяки великому вибору тканин різних кольорів, що мають різну ступінь світлопроникності. Встановивши такі штори, Ви зможете вигідно і дуже стильно підкреслити індивідуальність Вашого будинку.

 

рулонні штори Дніпропетровськ

 

Компанія «Віконний центр» р. Дніпропетровськ пропонуємо Вашій увазі широкий асортимент алюмінієвих горизонтальних жалюзі, а так само рулонних штор. В нашому салоні, розташованому: р. Дніпропетровськ вул. Героїв Сталінграда, 3 є зразки горизонтальних жалюзі і альбом зі зразками тканин для рулонних штор. Чекаємо На Вас!

 

Хочете замовити жалюзі або

рулонні штори в Дніпропетровську?

Дзвоніть нам вже сьогодні:

(056)785-71-11, (056)785-70-88


Червень 27, 2013 11:35 • Переглядів: 3729