Статті / Що таке "найдешевші" вікна?

Купуючи пластикові вікна в Дніпропетровську, більшість покупців шукають відповідь на питання: «Де купити вікна подешевше?»  

 

На жаль, питання ціни стоїть першим і дуже мало звертають увагу на якість обраного металопластикового вікна.

 

Фірми, які торгують неякісними, але дешевими вікнами часто вводять покупця в оману, кажучи: «Пластик є пластик, навіщо переплачувати, якщо всі вікна однакові?» Давайте розберемося, як же робиться вікно «привабливою для клієнта ціною»?

 

Підбирається найдешевша профільна система з сумнівною рецептурою складу пластику:

  1. використовують віконний ПВХ профіль зі вставками з вторсировини (або просто з домешиваниями в пластик);
  2. використовують віконні ПВХ профілю з меншою висотою віконного профілю (нібито для збільшення світлового прорізу, але, насправді, для зменшення маси пластика та відповідної ціни пластикового вікна в цілому). Не замислюючись про те, що при цьому металу (армуючого профілю) поміститься недостатньо для збереження стійкої і стабільної роботи віконної конструкції.

 

Ekonomiya_peny_pri_montazhe_thumb

Фото 1. Економія монтажної піни при монтажі вікон

 

Недобросовісні виробники можуть під виглядом оригінальної німецької чи української фурнітури продати вам китайські аналоги або використовувати об'єктову фурнітуру (дешева фурнітура, призначена для будівництва об'єктів соціального призначення) в мінімальній комплектації, яка не відповідає ДСТУ.

 

Такі вікна найчастіше бувають без армування, а якщо і підсилюють вікно, то самим тонким армиром – (металевий каркас, що забезпечує міцність вікна і стійкість до вітрових і влагонагрузкам).

Склопакети виготовляють з низькою марки скла. У таких склопакетах можуть використовувати скло товщиною 3мм, замість покладених 4мм, економлять на герметизації швів і кількості вологопоглинача.

При монтажі таких вікон суворо економлять на монтажній піні, ізолюючих матеріалах тощо, а установку виробляють робочі, кваліфікація яких залишає бажати кращого.

 

Купуючи таке вікно, Ви гарантовано отримуєте собі тягар майбутніх проблем:

  • жовтизна профілю
  • деформація профілю
  • запотівання склопакета
  • провисання фурнітури або її швидка поломка
  • проникання зайвої вологи в приміщення із-за неякісного монтажу вікон
  • і т. д

 

promerzanie_nekachestvennogo_okna_thumb

Фото 2. Промерзання неякісних пластикових вікон

 

Ви все ще бажаєте встановити собі самі дешеві вікна???

 

Сьогодні в газетах, на вивісках і листівках можна зустріти велику кількість пропозицій придбати вікна за найнижчою ціною. Причому іноді ціна буває настільки дешевою, що клієнт забуває про якість профілю, фурнітури, склопакеті і про важливість грамотного монтажу.

 

Але безкоштовний сир, як відомо, буває тільки в мишоловці.

 

Немає ніякої гарантії, що Ви не зверніться у фірму-одноденку, де менеджер, монтажник та замірник це одна людина. Ці «компанії» заробляють на незнанні людьми специфіки пластикових вікон.

 

Ви купите у них вікна «дві копійки», а через місяць фірма закриється, залишивши Вас наодинці з проблемним вікном, ремонт якої обійдеться  Вам недешево.

 

Необхідно відповідально поставитися до вибору пластикових вікон.  Термін служби хорошого пластикового вікна не менше п'ятнадцяти років, це не пара черевиків, які купують на два-три сезони, але до вибору яких більшість підходить більш ретельно, ніж до вибору вікон.

 

Сучасне вікно повинно відповідати всім Вашим вимогам щодо зручності та додаткових опцій, враховувати специфіку розташування кімнати, висоти поверху, клімату приміщення.

 

Компанія «Віконний центр» у Дніпропетровську з радістю допоможе Вам вибрати найбільш відповідну профільну систему, яка максимально задовольняє всі Ваші побажання і грамотного співвідношення ціни і якості.


Березень 15, 2016 10:47 • Переглядів: 6266