Статті / Енергоефективний склопакет: застосування, термін служби, реальність і міфи

Енергоефективний склопакет: застосування, термін служби, реальність і міфи

Для того щоб зрозуміти, що впливає на тривалість служби склопакета, потрібно уточнити що таке енергозберігаючий склопакет і що впливає на термін його служби.

 

Енергозберігаючі властивості склопакета з енергоефективним склом можуть знижуватись тільки якщо руйнується шар металевого покриття (енергоефективне покриття), тому скло з енергозберігаючим покриттям (і-скло) ставлять покриттям всередину склопакета. Тобто під час експлуатації енергозбереження не пропаде з вашого склопакета.

 

Склопакет складається зі скла (два або три скла) і дистанції між стеклами. Склопакет, якщо він виготовлений за всіма стандартами, герметичний, а повітряні камери між стеклами в енергозберігаючому склопакеті заповнені інертним газом аргоном. Інертні гази мають більш високий показник тепловіддачі, ніж повітря, тому тепло виходить менше через склопакет, заповнений аргоном.

 

Дуже часто клієнти відмовляються вибрати склопакет з аргоном, тому що поширеним є міф про недовговічність аргону (нібито з часом аргон випаровується з склопакета ), а також про його шкоду для людини. Насправді аргон нікуди не може зникнути, як уже говорилося раніше, склопакет заводської збірки герметичний, і аргон не виходить у зовнішнє середовище. Тільки через разгерметезированный склопакет можлива витік аргону. Це може відбутися при пошкодженні склопакета або його неправильній збірці, тому замовляючи вікна з енергоефективним склопакетом, звертайте увагу на умови складання і віддавайте перевагу великим заводам-виготовлювачам пластикових вікон.

 

Також аргон не даремно називається інертним газом. Інертні гази не вступають в хімічні реакції і не впливають на здоров'я людини. Вікна Дніпро.

 

Компанія ТОВ «Віконний центр» у Дніпрі встановить Вам пластикові вікна з якісними і довговічними енергоефективними склопакетами. Також при покупці енергоефективних склопакетів, Ви можете скористатися державною програмою енергозбереження та отримати знижку від 30 до 70%.

 


Квітень 23, 2016 10:27 • Переглядів: 2499