Статті / Еркерні вікна

Еркерні вікна – це почуття стилю для вашого будинку. Вони додадуть затишок, комфорт, зігріють взимку і мають елегантний дизайн. Еркерні вікна повторять вигини Вашого будинку. З упевненістю можна віднести еркерні вікна в топ найкрасивіших вікон. 

 

Будинки з эркерными вікнами виглядають набагато цікавіше і привабливіше, ніж вдома зі звичайними прямокутними вікнами. Дизайнери люблять будинку, де встановлюються еркерні вікна.

 

erkernye_okna_dnepropetrovsk

 

Еркерні вікна складаються з двох і більше пластикових вікон, сполучених між собою еркерний трубою під кутом, відмінним від кута 90 градусів.

 

Будинок з еркером є дуже складною конструкцією. Необхідно пройти декілька етапів перед монтажем самої еркерний конструкції. Для початку необхідно зробити правильний замір конструкції, врахувавши всі конструктивні особливості будівлі, розміри еркерний труби. Сама конструкція збирається зі звичайних металопластикових вікон, які стикуються між собою спеціальним з'єднувальним профілем – еркерний трубою. Эркерная труба є круглої, що дозволяє розгортати рами під будь-яким необхідним кутом. Також эркерная труба повинна бути армована потужним металом для посилення жорсткості конструкції.

 

Наступним необхідним етапом є сам монтаж еркерний конструкції. Тут необхідно не тільки зібрати та встановити віконну конструкцію, але й зафіксувати еркер, врахувавши всі можливі природні явища, а саме бажано встановити за допомогою анкерних пластин, так як вони еластичні, у зв'язку з чим при низькій температурі конструкція буде звужуватися, а відповідно рухатися, що може спричинити за собою пошкодження профілю, при жорсткому кріпленні рами до отвору. 

 

Потрібні еркерні вікна 

в Дніпропетровську?

Дзвоніть нам прямо зараз:

(056)785-70-88

(066)391-81-11

(098)376-71-11

 

Вікна Дніпропетровськ

 

Матеріали за темою:

Профілі

Склопакет

Фурнітура

Пластикові вікна Дніпропетровськ

Купити жалюзі у Дніпропетровську


Березень 9, 2012 13:07 • Переглядів: 5187