Статті / Французькі вікна

Французькі вікна – це cтильно і комфортно!

 

Французьке металопластикове вікно – це засклений отвір, який займає простір від підлоги до стелі у Вашій квартирі або приватному будинку. Вже з назви стає ясно, що це модне віяння прийшло до нас із Франції. При фразі французькі вікна в підсвідомості відразу виникає образ про стильному, сучасному, комфортному і затишному будиночку у якому-небудь мальовничому гірському районі. Нехай французькі вікна і не присутні в кожному будинку, але тенденція на них  зростає з кожним роком.

 

французьке панорамне скління

 

Крім того, що французькі вікна сьогодні - це модно, сучасно і вони мають ряд безперечних переваг:

- візуально розширюють площу кімнати;

- натуральне природне освітлення приміщення;

- відкривають мальовничу панораму за Вашим вікном.

 

Є у французьких вікон також і суттєві недоліки:

- висока вартість;

- необхідність в додатковому або спеціальному опаленні;

- необхідність узгодження перепланування, якщо мова йде про квартиру.

 

Французькі вікна отримали також назву вікна-двері, оскільки займають всю площу стіни від підлоги до стелі. Часто французькі вікна встановлюють в кімнатах з виходом на красиву мальовничу місцевість, або ж сад, популярні такі вікна також при склінні балконів. Фактично таке скління застосовується, щоб насолодитися красивим мальовничим видом за вікном. Саме тому французькі вікна стали затребувані при склінні приватних будинків і котеджів.

 

французький балкон з пластикових вікон

 

Французькі вікна – стильне доповнення інтер'єру в квартирі

 

В багатоповерхових будинках встановлення французьких вікон не користується особливою популярністю, так як установка таких вікон бажана лише за умови вражаючою панорами за вікном. Установка таких вікон у багатоповерхових будинках можлива лише за умови перепланування. Хоча зараз вже зустрічається будівництво нових будинків, які передбачають використання панорамних вікон. Але на сьогоднішній день французьке скло в квартирах є новинкою.

 

Французькі вікна як частина інтер'єру

 

Французькі вікна дуже гармонійно поєднують Ваше внутрішнє і зовнішнє простір, і є  незамінним елементом інтер'єру. Завдяки французьким вікон стає набагато світліше і візуально збільшується площа приміщення. Уявіть собі, що встановивши панорамні вікна, Ви зможете насолоджуватися прекрасним видом за вікном і тим самим створювати собі райдужне настрій. Панорамні французькі вікна стануть відмінним доповненням до будь-якого інтер'єру!

 

Штори для французького вікна

 

Для французьких вікон дизайнери радять зовсім відмовитися від штор, щоб не загороджувати прекрасний вид за вікном. Але якщо ж, Ви хочете сховатися від сторонніх  поглядів, то жалюзі або штори стають необхідністю.  У такому випадку краще зупинити свій вибір на легких, повітряних шторах, також відмінним рішенням можуть стати рулонні штори, підібрані під Ваш інтер'єр.

 

Французькі вікна  здатні перетворити інтер'єр будь-якого приміщення, і внести в нього комфорт і затишок. Тому сьогодні французькі вікна, не просто модна тенденція, але і раціональний вибір.

 

Хочете замовити французькі вікна

у Дніпропетровську, тоді телефонуйте

нам прямо зараз:

(056)785-70-88

(056)785-71-11


Березень 4, 2013 20:41 • Переглядів: 5445