Статті / Гарантія на пластикові вікна - один з ознак якості

Гарантія на пластикові вікна - один з ознак якості

Ознака якісних вікон – це гарантія!

 

Гарантія – це запорука довгої служби будь-якої конструкції. Термін гарантії металопластикових конструкцій залежить від деяких факторів. Це завод виробник, марка профілю, якість зборки. Великі заводи, завжди прагнуть дати своїм клієнтам максимально можливі строки гарантійних зобов'язань, бо впевнені у своїй продукції, мають сертифікати якості і проводять постійні перевірки. Слід знати, що гарантія на профільну систему, склопакет і фурнітуру – це зовсім різні речі.

 

Профільна система - це основа будь металопластикової конструкції, будь то пластикове вікно, лоджія, балкон або вхідні двері. Оптимальний термін гарантії на профіль - це 7 років. Фурнітура і склопакети, також грають не останню роль, і якщо їх якість бездоганно, виробник дає на них гарантію не менше 5 років. Для порівняння, китайська фурнітура має гарантійний термін 12 місяців від дати початку експлуатації.

 

Укладаючи договір з віконної компанією на придбання та встановлення металопластикових конструкцій в Дніпрі, звертайте увагу на гарантійні зобов'язання, які прописані в договорі. Компанія “Віконний центр” пропонує своїм клієнтам 7 років гарантії на профільну систему, склопакет і фурнітуру.

 

Що ж таке гарантія?

Гарантія – це період часу, коли компанія покриває будь-які витрати, пов'язані з браком або неполадками металопластикового вироби, а також гарантує, що виріб прослужить протягом всього зазначеного терміну та не змінить свої властивості.

 

Який же повинен бути термін гарантії?

Термін експлуатації високоякісних металопластикових вікон перевищує 30 років. Але це не означає, що цей термін буде і терміном гарантії, так як пластикове вікно, як і всякий механізм, має властивість зношуватися в процесі експлуатації

 

На сьогоднішній день оптимальним строком гарантії на металопластикові вікна вважається строк від 5 до 10 років. Компанії, що надають гарантію більш ніж на 10 років, повинні викликати у Вас підозру! Не вірте подібним обіцянкам, швидше за все - це просто маркетинговий хід, який не відповідає дійсності. Тому завжди читайте гарантійні умови, які мають бути прописані у Вашому договорі.

 

Компанія «Віконний центр» у Дніпрі пропонує своїм клієнтам тільки високоякісні вікна.  Ми впевнені в якості наданої нами продукції, тому не боїмося надавати гарантію на металопластикові вироби. Термін нашої гарантії складає 7 років, при умові замовлення вікон «під ключ» з доставкою, монтажем і обробкою, так як тільки в цьому випадку ми можемо бути впевнені, що неполадки Вашого металопластикового вироби – це саме наша вина. При установці вікон самостійно гарантія на фурнітуру і склопакет не поширюється, так як ми не можемо бути впевнені в компетентності осіб, проводили встановлення на Вашій адресі. Тому при замовленні металопластикових вікон в Дніпрі рекомендуємо користуватися послугами професійних майстрів по установці щоб уникнути відмови в гарантійному обслуговуванні.

 

Безумовно, продавцям і виробникам гарантія потрібна і для реклами. Але погодьтеся, ніхто не ризикне надавати гарантію на неякісні вікна!

 

Тому при виборі металопластикових вікон в Дніпрі обов'язково враховуйте гарантію, адже гарантія є запорукою високої якості продукції.

 

Хочете замовити якісні вікна в Дніпрі, які прослужать

Вам не один рік? Тоді телефонуйте нам, Ви не пошкодувати:

(056)785-71-11, (056)785-70-88

 

Статті:

Партнери компанії "Віконний центр"

Компанія "Світеп" р. Новомосковськ

Завод-виробник "Стеко"


Листопад 30, 2018 13:30 • Переглядів: 5519