Статті / Як прийняти нові пластикові вікна в Дніпропетровську?

Як прийняти нові пластикові вікна в Дніпропетровську?

Отже, після замовлення металопластикових вікон в ТОВ «Віконний центр» у Дніпропетровську, ваші вікна готові і менеджер повідомив про доставку виробів в певний день. Як необхідно прийняти вікна?


1. Приміщення, в якому будуть зберігатися пластикові вікна до монтажу.Вікна занесуть в приміщення з допомогою ліфта або вантажники занесуть вироби вручну. Іноді, металопластикові вікна великого розміру занесуть у будь-яку зручну для Вас кімнату або поставлять вікна в коридорі.Потрібно достатня кількість вільної площі приміщення для доставки та розміщення пвх-вікон і комплектуючих до них. Пластикові вікна до вільної стіні вертикально.


2. В момент доставки перевірте зовнішній вигляд всіх вікон. Найчастіше нові металопластикові вікна замотані в спеціальний поліетилен, а профіль Ваших нових пластиковихвікон заклеєний плівкою з фірмовим логотипом. Якщо вікна мають великі габарити (наприклад:, це балконні рами), то склопакети або стулки доставлятьокремо від профілю. Не переживайте, якщо Ви помітите, що Ваші нові вікна і комплектуючі до них  можуть бути злегка забруднені, так як доставка провадиться у відкритому вантажівці. Хочемо звернути Вашу увагу, що штапики на вікнах на вигляд могут здаватися кривыми або навіть роздутими. Це роблять при виготовленні металопластикових вікон на підприємстві спеціально для того, щоб при занесенні або при монтажі, зручніше було діставати склопакет з рами – це називається распакетить вікно. Після того, як встановлять нові вікна, все буде виглядати нормально і естетично, так як штапик буде по всій площині прилягати до вікна.


3.Перевірка цілісності віконного профілю.Включіть в кімнаті максимальне освітлення. Продивіться вироби, переконайтеся, що профіль не має пошкоджень. Перевірте чи немає на ньому тріщин, сколів або потертостей. Розпакуйте виріб, знявши при цьому обгортковий плівку. Не рекомендується знімати з профілю клеєну плівку, так як вона захищає виріб від пошкодження в момент монтажу і встановлення вікна.

Продивіться уважно все комплектуючі до металопластикових вікон:

АПеревірте цілісність профіль рамки москітної сітки та наявність пошкоджень, безпосередньо, сітки;

Б. Переконайтеся, що пакет з ручками і декорму на віконну фурнітуру в наявності;

В. Перевірте цілісність підвіконь.

Коли вироби доставлять Вам додому, Винададутьшляховий лист доставки віконних виробів. Поставте, будь ласка,  там свій підпис.


4. Якщо ви видимістьабо дефект на вікнах. Пропишіть всі виявлені дефекти в маршрутному аркуші і негайно повідомтенам про пошкодженнях. Якщо дефект не можна усунути, то доставленівікна відвезенняят назад підприємство. Установка віконних виробів буде проведена тільки після усунення всіх наявних пошкоджень та дефектів.

ТОВ «Віконний центр» у Дніпропетровську з усією відповідальністю і увагою ставиться до кожному замовленню, наявність пошкоджень доставлених вікон і комплектуючих мінімальна.


Вересень 28, 2015 11:58 • Переглядів: 2363