Статті / Як зробити Ваш будинок енергоефективним

Як зробити Ваш будинок енергоефективним

У зв'язку із зростанням цін на енергоносії багато власників приватних будинків, заміських котеджів цікавляться питанням енергоефективності. І це правильно, адже кожен з нас хоче знизити витрати на утримання будинку, при цьому не втративши дорогоцінний тепло.

 

На сьогоднішній день в Західної Європі дуже популярно енергоефективне будівництво. Так що ж таке тепле розумний будинок і як він допомагає економити?

 

Енергоефективний будинок – складається з кількох обов'язкових елементів.

 

-Теплі енергозберігаючі металопластикові вікна. Це в першу чергу широкі профільні системи, монтажна глибина яких не менше 70 мм, Склопакет в даних вікнах повинен обов'язково мати три скла (два енергозберігаючих і одне звичайне, між стеклами повинен бути газ аргон). Теплі дистанційні рамки в склопакеті. При встановленні таких пластикових вікон в Дніпрі, монтажники використовують спеціальні гідроізоляційні і псул стрічки.

 

-Якісні будівельні матеріали. Герметичність зовнішньої оболонки.

 

-Сучасні системи опалення, на основі теплового насоса.

 

-Системи автономної вироблення енергії, в тому числі і для опалення будинку. Опалення таких будинків може здійснюватися за допомогою сонячних панелей.

 

energoeffektivnyy_dom_shema

 

Але безумовно, навіть якщо Ви встановите в себе вдома найдорожчу і сучасну систему опалення, вона буде неефективною, якщо ви використовуєте неякісні двері та металопластикові вікна. Саме вони потрібні для виключення так званих " містків холоду.

 

Навіть якщо ви плануєте встановити у себе в будинку панорамні вікна, енергоефективне скління повністю вирішить проблему втрати тепла, навіть при великій площі світлопроникних конструкцій. Ми рекомендуємо звернути увагу на мультифункціональні склопакети. На відміну від сонцезахисного та енергозберігаючого, MDS-скла діють цілий рік. Завдяки спеціальному покриттю іонів срібла ці скла,  в зимову холоднечу, не дадуть холоду проникнути у Ваш будинок, а в літню спеку, захистять від палючого сонця, створюючи затишок і комфорт.

 

Слід також приділити увагу вентиляції приміщення. Металопластикові вікна повністю герметичні, тому для правильної циркуляції свіжого повітря можна додатково встановити на ваше вікно клапан клімат-контролю. Він забезпечить приплив повітря навіть при закритій стулці.

 

Встановити справжні теплі вікна Ви зможете, звернувшись у компанію “Віконний центр” у місті Дніпро. Ми пропонуємо тільки якісні профільні системи «REHAU», «VEKA», «Steko», «WDS». Мінімальні терміни виготовлення і тільки якісний монтаж, стануть запорукою довгих років використання Ваших пластикових вікон.

 

Якщо Ви хочете встановити теплі мультифункціональні склопакети, то для Вас від нашої компанії є спеціальна пропозиція – на пластикові вікна «Стеко» у Дніпрі ми встановимо мультифункціональні склопакети безкоштовно. Дізнатися детальніше про пропозицію можна тут.


Січень 3, 2019 22:30 • Переглядів: 1594