Статті / Як зняти плівку з пластикового вікна в Дніпрі?

Як зняти плівку з пластикового вікна в Дніпрі?

Кожне металопластикове вікно в Дніпрі покрите захисною плівкою. Це потрібно для того, щоб вікно не пошкодилося при транспортуванні і монтажі, захистити його від забруднень.

 

Плівку з металопластикового вікна необхідно видаляти відразу після монтажу, але ми б Вам порадили зробити це після того, як будуть готові укоси або по закінченню ремонтних робіт і за правилами це треба зробити протягом 10 днів після установки вікна.

 

Зняти плівку з вікон дуже легко, в тому випадку коли Ви з цим не затягуєте і цей процес не займе у Вас багато часу.

 

Якщо ви не зняли плівку протягом декількох місяців, це дуже ускладнює процес зняття надалі і треба бути дуже обережним щоб не пошкодити Ваше пластикове вікно в Дніпропетровську.

 

snyatie_plenki 

 

це Виникає внаслідок того, що плівка складається з двох шарів і приклеюється вона особливим розчином до вікна і під впливом ультрафіолетових променів тонкий внутрішній шар починає вбирає його в поверхню, особливо якщо виробник використовує неякісний клей.

Є кілька способів, як зняти захисну плівку із пвх-вікна безпечно:

-скребок для чищення склокерамічних поверхонь;

-промисловим феном;

-шкільним гумкою.

 

У першому варіанті потрібно відокремлювати плівку гострим краєм скребка. Він призначений для склокерамічних поверхонь і ймовірність того що він зашкодить раму дуже низька. Але при роботі все одно краще бути обережним.

 

У другому варіанті потрібно гарячим повітрям нагріти поверхню. Дуже важливо не перестаратися, щоб плівка не розплавилася і не намертво приклеївся до Вашого вікна. Ще тепле покриття видаляємо одним різким рухом.

 

snyat_plenku

 

Третій варіант може на перший погляд здатися якимось дитячим. О, звичайно зажадає від Вас дуже багато зусиль, але в цьому випадку Ви можете бути впевнені на сто відсотків, що пвх-профіль залишиться в цілості й схоронності.

 

Але зняти плівку з вікна одним механічним способом може бути недостатньо. Після видалення плівки на віконному профілі залишається клей. Якщо Ви зняли плівку відразу і клей не встиг застигнути, то буде досить мильної води і ганчірки. Якщо ні, то знадобитися побутові засоби більш потужні.

 

Ці кошти, які зможе використати кожен і вони підійдуть для будь-якого віконного профілю, підвіконь і склопакетів.

 

Ми бажаємо Вам, щоб Ваше пластикове вікно завжди зберігало привабливий зовнішній вигляд.


Березень 15, 2017 21:09 • Переглядів: 2769