Статті / Монтаж пластикових вікон по ГОСТУ

Монтаж пластикових вікон по ГОСТУ

Для того, щоб пластикове вікно служило довго, добре захищало Ваш дім від холоду та вологи, дуже важливий якісний монтаж, а саме – монтаж по ГОСТу. Що з себе представляє цей самий монтаж, давайте розберемося.

 

Монтаж по ГОСТу має ряд переваг. Наприклад, захист монтажної піни від руйнування, що спричинить більш тривалий термін служби пластикового вікна; багаторівнева тепло – і вологоізоляція як всередині, так і зовні; використання високоякісних матеріалів. Перед монтажем необхідно очистити віконний проріз від будівельного сміття і пилу, тріщини обробити шпаклівкою, а також обробити отвір праймером для кращої фіксації віконної рами. Далі використовується стрічка ПСУЛ – попередньо стисла ущільнювальна стрічка. Нею проклеюється вікно по периметру, а також підставочний профіль. Така стрічка використовується для захисту монтажного шва від зовнішнього впливу сонячних променів і вологи, виведення парів води, а також підвищує тепло-і звукоізоляційні властивості пластикового вікна в Дніпропетровську. Після стрічки псул використовується пароізоляційна стрічка – обклеюється по внутрішньому шву Вашого вікна. Така стрічка служить для герметизації міжпанельних стиків і монтажних швів, а також для гідро-і пароізоляції цих швів.

 

montazh_okon_po_gost_thumb

 

При установці пластикового вікна за Гостом відстань від внутрішнього кута рами до кріпильного елемента не повинна перевищувати 150мм або 180мм. Кріплення для вікна підбирається у відповідності з вагою вікна і стінами будинку. Відстань між кріпленнями не повинно перевищувати 700мм для вікон з білого профілю. Установка вікна здійснюється строго з використанням рівня для уникнення додаткових стиків або щілин. Під відливом використовується дифузійна паропроникна стрічка, яка служить герметиком для зовнішнього монтажного шва і захищає його від проникнення зовнішньої вологи. При запенивании монтажного шва використовується високоякісна піна, яка володіє рівною структурою, вона дрібнопориста, щільна та еластична. Після установки і запінення пластикового вікна, під підвіконням розміщується металізована стрічка для запобігання попадання вологи в шов з приміщення і зменшення втрати тепла монтажного шва. Останнім етапом встановлюється підвіконня і робляться укоси.

 

Встановлене металопластикове вікно в Дніпрі за Гостом буде служити дуже довго і забезпечувати хороший захист від шуму, не допускати потрапляння вологи, а також збереже тепло і збереже затишок Вашого будинку.

 

Якщо Ви хочете, щоб Вам встановили пластикові вікна за ГОСТ, тоді телефонуйте до ТОВ «Віконний центр» вже сьогодні.


Трв 6, 2017 13:17 • Переглядів: 4466