Статті / Монтаж пластикових вікон в зимовий час у Дніпрі

Монтаж пластикових вікон в зимовий час у Дніпрі

Не встигли ми озирнутися, як за вікном настала зима.

 

І як бути з тими, хто не встиг встановити металопластикові вікна в теплу пору року, адже погодьтеся, що ми багато відкладаємо на потім, вибираючи наприклад нове пластикове вікно або відпустку.

 

Давайте покінчимо з проблемою протягів і заклеюванням старих дерев'яних вікон на зимовий період. Як по мені, то установка пластикових вікон в Дніпрі взимку має більше переваг, ніж влітку.

 

Більшість наших покупців прагнуть поставити пластикові вікна в теплу пору року. Тому період, коли ми приймаємо найбільше замовлень, випадає з липня по жовтень, і з-за великий завантаження терміни виготовлення пластикових виробів збільшуються. Якщо в зимовий період термін виготовлення металопластикових вікон в Дніпропетровську займе всього пару днів, то влітку і восени від двох до трьох тижнів.

 

ustanovka_okon_zimoy_Dnepr

 

На заводі пластикове вікно буде зроблено без поспіху і пройде більш детальну перевірку відділом ВТК перед доставкою. Доставка здійснюється в зручний час для Вас, а не навпаки.

 

Після доставки пластикового вікна в Дніпрі ми переходимо до найголовнішого, до монтажу. Монтаж пвх-вікон взимку здійснюється завжди до температури -15 градусів за Цельсієм. Майстри компанії ТОВ «Віконний центр» використовують спеціальну зимову піну, яка при морозах не втрачає своїх властивостей. Також у порівнянні з літом буде видно всі недоліки монтажу, а саме щілини, продування, промерзання. Помітити продування влітку неможливо. Майстри з монтажу будуть неквапливо і якісно виконувати свою роботу.

 

Якщо Ви переживаєте за те, що Ваша кімната встигне значно охолоне під час монтажних робіт або за те, що наші майстри замерзнуть, то я можу Вас заспокоїти, адже монтаж стандартного вікна займає за часом годину-півтора і з цього часу віконний отвір буде знаходиться без вікна буквально тридцять хвилин . За цей час Ваша кімната встигне тільки злегка охолоне. Звичайно кімнатні рослину і домашніх улюбленців я раджу прибрати з приміщення, де проводяться монтажні вироби.

 

Схоже, що в замовленні пластикових вікон у Дніпропетровську в холодну пору року є величезна кількість переваг. Порадуйте себе і своїх близьких якісним, ідеально встановленим новим металопластиковим вікном в Дніпрі.

 

Якщо Ви хочете замовити пластикові вікна в Дніпропетровську взимку і переживаєте за якісний монтаж, то слід звернутися в компанію ТОВ «Віконний центр» за телефонами, вказаними в верхньо куті сайту або за формою онлайн згідно з менеджером на  сайті.


Січень 2, 2018 16:25 • Переглядів: 2058