Статті / На якому етапі ремонту необхідно міняти пластикові вікна

На якому етапі ремонту слід міняти вікна?

Вирішивши зробити ремонт у Вашій квартирі або будинку, багато хто задається питанням – з чого ж почати ремонт, і на якому етапі слід міняти металопластикові вікна?

 

Дуже важливо, спланувати на якому етапі буде виконуватися заміна вікон, щоб не просто поставити нові металопластикові вікна, але і не нашкодити вже виконаному ремонту.

 

Рішення почати ремонт з внутрішньої обробки інтер'єру - надзвичайно поширена і витратна помилка, в результаті чого доводиться робити додатковий косметичний ремонт, так як установка пвх-вікон тягне за собою обробку прилеглих укосів, які в свою чергу стикуються зі стінами в приміщенні.

 

zamena_plastikovyh_okon_v_chastnom_dome_v_dnepropetrovske

 

Чому краще міняти вікна на першій стадії ремонту?

- Роботи з демонтажу старих дерев'яних вікон можуть призвести до деформації отвору, отже, в процесі демонтажу можуть бути зіпсовані Ваші шпалери або покриття стін;

- В процесі заміни пластикових вікон на підлогу можуть впасти важкі предмети, тому підлогу слід змінювати на наступному етапі;

- Почавши ремонт з встановлення побутової техніки, Ви ризикуєте зіткнутися з проблемою попадання пилу і будівельного сміття в механізми.

 

Тому компанія «Віконний центр» у Дніпропетровську рекомендує почати ремонт з встановлення сучасних високоякісних металопластикових вікон! Термін служби якісних пластикових вікон близько 40 років. Як часто за цей період Вам потрібно буде робити ремонт? Профіль ж, прослужить Вам дуже довго, при цьому не втратить свої тепло – і шумоізоляційні властивості. Саме тому не варто економити на заміну вікон. Краще трохи почекати з довгоочікуваним ремонтом, ніж встановити дешеві і неякісні вікна.

 

otdelochnye_raboty_posle_ustanovki_okon_v_dnepropetrovske

 

Особливості при виборі металопластикових вікон

Важливий етап в заміні пластикових вікон в Дніпропетровську – це точний вимір самого вікна. Краще цю справу довірити професійному майстру по виміру нашої компанії, яка і буде виконувати заміну металопластикових вікон.

 

Головні завдання вікна – це тепло - і звукоізоляція. Саме тому, особливу увагу необхідно приділити вибору профілю, склопакета, фурнітури та інших комплектуючих.

 

Компанія «Віконний центр» у Дніпропетровську рекомендує встановлювати вікна відомих торгових марок, які вже встигли зарекомендувати себе на віконному ринку. Це відноситься не тільки до вибору профілю, але й до вибору фурнітури і комплектуючих. Важливо заздалегідь продумати кращий дизайн нових металопластикових конструкцій.

 

Особливу увагу необхідно приділити монтажу вікон. Важливо, щоб заміною вікон займалися висококваліфіковані фахівці. Монтажники компанії «Віконний центр» мають великий досвід у сфері встановлення металопластикових вікон. Тому звернувшись саме в нашу компанію, Ви можете бути впевнені, що монтаж пройде швидко, якісно і надійно!

 

Заміна пластикових вікон обов'язково повинна виконуватися перед комплексним ремонтом в квартирі! Винятком може стати тільки монтаж укосів, так як він повинен виконуватися після вирівнювання стін. Завдяки такому підходу, Ви зможете уникнути неприємних ситуацій і непередбачених витрат.

 

На всі ваші питання по заміні вікон в Дніпропетровську зможуть відповісти наші менеджери.


Лютий 4, 2013 17:09 • Переглядів: 5227