Статті / Наш партнер: пластикові вікна та вхідні двері в Запоріжжі

У цій статті нам хотілося б розповісти про нашого партнера в місті Запоріжжі – компанію «Віконний центр», яка є засновником нашого Дніпропетровської філії.

 

Компанія «Віконний центр» у р. Запоріжжя заснована в 2005 році і є зараз прогресивно розвивається компанією на віконному ринку Запорізького регіону. Компанія займається продажем металопластикових вікон, склінням балконів і лоджій, установка вхідних металевих дверей, рулонними шторами, горизонтальними алюмінієвими жалюзі, а також виготовленням «балконів під ключ» (разварка, обшивка, утеплення).

 

Компанія «Віконний центр» займається тільки високоякісними профільними системами, такими як Rehau, KBE, Veka, WDS, Rheinplast, Trocal. Дані профільні системи вже давно зарекомендували себе на віконному ринку, і ми впевнені на 100% в якості цієї продукції. На всю продукцію у наших офісах є відповідні сертифікати якості.

 

З 2012 року в асортименті нашої компанії у зв'язку із збільшенням попиту з'явилися вікна з натурального дерева. Дерев'яні вікна представлені з трьох варіантів деревини: модрина, сосна і дуб. Дерев'яні вікна задоволення не з дешевих, але висока цінність породи деревини і складний процес обробки це виправдовує. Дерев'яні вікна стануть родзинкою Вашого будинку і підкреслять статус власника.

 

В асортименті компанії «Віконний центр» у р.Запоріжжя також є вхідні металеві двері ТМ «Олександрівські двері». Дана торговельна марка являє собою 5 серій вхідних металевих дверей: Prestige, Modern, Domino, Standart і Omega. Завдяки новим технологіям і сучасному обладнанню компанія «Олександрівські двері» виробляє двері високої якості в найкоротші терміни. Ще одна безсумнівна перевага вхідних дверей ТМ «Олександрівські двері» є те, що в наявності завжди є двері стандартних розмірів, а також існує можливість виготовлення дверей за індивідуальними розмірами замовника в найкоротші терміни.

 

На всю продукцію надається безвідсоткова розстрочка платежу на три місяці. Коштувати помітити що розстрочка є чесною, що в даний час велика рідкість, так як зазвичай під розстроченням приховані банківські кредити з досить великими відсотками. Розстрочка надається виключно нашою компанією без участі банку або будь-яких інших фінансових установ. Крім того компанією «Віконний центр» у Запоріжжі кредит надається строком від 3 до 12 місяців. Ви можете укласти договір на дому з майстром під час виміру, або ж укласти договір в одному з наших офісів. Кредит на вікна також надається нашою компанією без участі будь-якої фінансової установи.

 

Безсумнівні переваги нашого партнера «Віконний центр» у р. Запоріжжя:

- індивідуальний підхід, враховуючи всі побажання і вимоги клієнта;

- повна сертифікація всієї продукції;

- прийнятна цінова політика, гнучка система знижок, постійні акції;

- унікальна пропозиція на ринку - безвідсоткова розстрочка платежу на три місяці, кредит без участі банку, можливість оплати за безготівковим розрахунком або через міні-термінал, як вдома, так і в офісі.

 

Ще один важливий чинник нашого партнера – це висока якість сервісу:

- менеджери компанії надають безкоштовну професійну консультацію по всіх цікавлять Вас, як у нас в офісі, в телефонному режимі, так і за допомогою онлайн-консультації через наш сайт;

- на всю продукцію компанія надає гарантійне обслуговування, а також післягарантійне обслуговування.

 

Якість Ваших пластикових вікон в Запоріжжі залежить не тільки від обраного Вами профілю, фурнітури та інших комплектуючих, але і багато в чому від монтажу безпосередньо вікон. У компанії «Віконний центр» р. в Запоріжжі за монтаж металопластикових вікон відповідають кваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи, тому установка вікон пройде оперативно і якісно.

 

Ми рекомендуємо замовляти пластикові вікна та вхідні двері в Запоріжжі в компанії «Віконний центр».


Лютий 25, 2013 22:29 • Переглядів: 3942