Статті / Скління балконів і лоджій Дніпропетровськ

Скління балконів і лоджій в Дніпропетровську


Яким чином виконується скління лоджій в панельних і цегляних будинках? Яка вартість скління лоджій? Як довго тривати установка лоджії в квартирі? Це лише частина питань, на які ми відповімо в цій статті.

 

Сучасне скління балконів і лоджій


Спочатку балкони і лоджії були призначені для зберігання непотрібних речей, консервації та сушіння білизни. Але сьогодні, у Вас є можливість перетворити Вашу лоджію в нову комфортну кімнату для відпочинку або зимовий сад! Грамотне скління дозволить Вам насолоджуватися комфортом у будь яку пору року. При бажанні Ви зможете перетворити Ваш балкон або лоджію в робочий кабінет, з якого відкривається прекрасний вид, дарує гарний настрій і натхнення. Також здобуває широку популярність утеплення балконів і лоджій, яке дозволяє отримати ще одну повноцінну затишну кімнату у Вашій квартирі у Дніпропетровську. Це відмінний варіант для малогабаритних квартир. Але все ж компанія «Віконний центр» рекомендує залишити лоджію в якості місця для відпочинку всієї сім'ї.

 

osteklenie_balkonov_v_Dnepropetrovske

 

Варіанти скління лоджій


Існує 2 типу скління балконів і лоджій в Дніпропетровську:

1)    Металопластикове засклення (тепле);

2)    Алюмінієве скління (холодне).

 

Тепле металопластикове засклення – це відмінна захист простору від факторів зовнішнього середовища (шуму, вологи, холоду). Можлива установка двокамерних склопакетів або склопакетів з енергозберігаючим напиленням іонів срібла.

 

Osteklenie_lodzhiy_v_Dnepropetrovske

 

Показники теплоізоляції і звукоізоляції в алюмінієвому склінні трохи гірше, але в такому випадку Ви можете замовити розсувні алюмінієві системи з метою економії простору. Та й у фінансовому плані, таке скління обійдеться Вам дешевше.

 

Сучасне скління балконів і лоджій, завдання не з простих, вона потребує ретельної підготовки і планування. Тому, щоб уникнути непередбачених неприємних ситуацій, краще цю справу довірити професіоналам. Монтажники компанії «Віконний центр» у Дніпропетровську мають достатній досвід у сфері встановлення балконів і лоджій, тому з легкістю перетворять Ваш балкон затишну кімнату для відпочинку.

 

Всю необхідну інформацію по склінню балконів і лоджій Ви можете дізнатися у наших менеджерів або прочитати на нашому сайті в розділі «Балкони під ключ».

 

Звернувшись в нашу компанію, Ви отримаєте швидке, якісне та сучасне скління, яким зможете насолоджуватися довгі роки.

 

Хочете встановити лоджію або

балкон в Дніпропетровську?

Тоді телефонуйте нам вже зараз:

(056)785-71-11

(056)785-70-88

(066)391-81-11

(098)376-71-11


Січень 22, 2013 17:13 • Переглядів: 4437