Статті / Пластикові вікна для дитячого садка

Пластикові вікна для дитячого садка

Металопластикові вікна є одним з найпопулярніших видів скління. Їх можна зустріти в квартирах багатоповерхових будинків, приватних будинках, дачах, підсобних приміщеннях.  Кожен з цих об'єктів має свої критерії до вибору профілю і склопакета. Це може бути підвищена шумо, теплоізоляція, захист від сонячного випромінювання, бюджетні варіанти для скління під'їздів і технічних приміщень. Але є установи, де до склінню висуваються особи вимоги.  зокрема, це дитячі сади.

 

Компанія «Віконний центр» у Дніпрі та Дніпропетровської області має багаторічний досвід в склінні будь-якої складності, тому ми точно знаємо, які саме нові пластикові вікна підійдуть для установки в дошкільних закладах.

 

Профільна система. Довгі роки була поширена помилкова думка, що ПВХ профіль шкідливий для здоров'я. Проте, фахівці вже давно довели, що пластик при звичайному використанні не виділяє шкідливих речовин. Навіть якщо пластикове вікно знаходиться на сонячній стороні будинку, при нагріванні з ним нічого не відбувається. До профільних систем, що застосовуються в дитячих садах, особливо підвищену увагу. Адже тут безсумнівно важливі як екологічність, так і міцність. Саме тому ми пропонуємо до встановлення тільки сертифіковані профільні системи Rehau, Steko, Veka, WDS.

 

Фурнітура. Особливу увагу потрібно приділити вибору фурнітури. Всі ми знаємо, що діти дошкільного віку надзвичайно допитливі, а вікно – є елементом підвищеної небезпеки. Щоб обмежити можливість дитини випадково відкрити вікно, ми пропонуємо встановлювати дитячий замок безпеки. Вони бувають декількох видів. Ручка з ключем або спеціальний механізм, який монтується в нижній частині рами. Механізм роботи у них однаковий, при повороті ключа стулка відкривається тільки на провітрювання, повний поворот неможливий.

 

Стулки металопластикових вікон в Дніпрі обов'язково повинні бути оснащені поворотно –відкидним механізмом, це пов'язано з тим, що приміщення необхідно постійно провітрювати, особливо в зимовий час року, у зв'язку з чим відкривати вікна повністю не можна, так як швидко охолоджується приміщення.

 

Особливі вимоги висуваються і до склопакетам. Для установки в дошкільні установи підходять тільки якісні максимально прозорі скла з енергозберігаючим покриттям, вони забезпечать безпеку і комфорт дітей. Також рекомендовано встановлювати пластикові вікна з загартованим склом, так як при розбитті скла розпадаються на дрібні осколки, які не мають гострих кутів та не можуть зашкодити дитині. Детальніше про загартованих склі можна прочитати тут.

 

Крім того, є можливість придбання пластикових вікон у Дніпрі в розстрочку. Так як найчастіше установкою вікон в саду займаються батьки, тому полегшити і прискорити монтаж можливо при покупці пластикових вікон з розстрочкою платежу. Детальніше про розстрочення на вікна написано на цій сторінки.


Грудень 8, 2019 21:25 • Переглядів: 1756