Статті / Підготовка до монтажу пластикових вікон

Підготовка до монтажу пластикових вікон

Процес заміни дерев'яного вікна на нове металопластикове виріб в Дніпрі клопітка захід. Для початку слід вибрати компанію, яка виготовить Вашу конструкцію. Віддавайте перевагу заводській збірці, так Ви гарантовано отримаєте якісний продукт. Ще один не менш важливий аспект – це монтаж. Якість даних будівельних робіт повністю лежить на віконній фірмі. Будь-який споживач повинен знати, як правильно підготувати свій будинок або квартиру до проведення монтажу пластикових конструкцій.

 

Етапи підготовки до проведення монтажних робіт:


  1. Слід виділити два вільних дні, перший на доставку виробів, другий на установку, так Ви зможете без поспіху приділити максимум часу і уваги проведенню всіх видів робіт.
  2. До доставки слід визначити місце для зберігання пластикових вікон. Бажано вибирати місце, де конструкції неможливо подряпати або упустити.
  3. Якщо у Вашому будинку проживають сусіди з маленькими дітьми або ті, хто не відрізняється терпінням, не забудьте попередити таких сусідів про проведення будівельних робіт.
  4. Найчастіше демонтовані рами монтажники виносять з квартири на сходову площадку, тому перевірте, щоб там не було сторонніх предметів. Так Ви допоможете монтажникам та заощадите свій час.
  5. Монтаж пластикового вікна, як і інші будівельні роботи, супроводжується пилом і будівельним сміттям. Рекомендуємо у день монтажу накрити меблі та електронну техніку спеціальної монтажної плівкою. Придбати її можна в будь-якому будівельному супермаркеті. Підлогу так само слід накрити плівкою. Крім того, необхідно підготувати мішки для будівельного сміття – штукатурка, тріски, скловата, з розрахунку 4-5 мішків на одну конструкцію.
  6. Не забудьте зняти штори, бажано прибрати з кімнати домашні рослини і обмежити доступ домашнім тваринам.
  7. Якщо розетки знаходяться далеко, не забудьте приготувати подовжувачі.

 

Крім матеріалів для проведення робіт слід підготуватися морально до монтажу пластикових конструкцій. Роботи супроводжуються шумом і пилом, а в зимовий період часу холодним повітрям. Тому щоб уберегти літніх людей та дітей, які проживають разом з Вами, пропонуємо на кілька годин відправити їх в гості або на прогулянку.

 

Виконавши наші рекомендації, Ви можете бути впевнені, що установка ПВХ-вікна в Дніпрі не принесе Вам дискомфорту, а подальша прибирання не займе багато часу.  А нові металопластикові вікна будуть радувати Вас довгі роки. Фахівці компанії “Віконний центр” мають багаторічний досвід проведення монтажних робіт.

 

Не забудьте прочитати про акції та спеціальні пропозиції від компанії «Віконний центр» у Дніпрі:


  1. Безвідсоткова розстрочка на покупку пластикових вікон в Дніпрі – читати тут.
  2. Мультифункціональне скло в подарунок на наші вікна – можна ознайомитися тут.

Липень 17, 2019 11:53 • Переглядів: 1798