Статті / Підготовка квартири до установки вікон

Як правильно підготувати Вашу квартиру 
до встановлення металопластикових вікон.

Один з найголовніших факторів в установці пластикових вікон - це людський фактор. Щоб уникнути неприємностей прислухайтеся до нижче викладених порад, які були отримані нашою компанією протягом семи років успішної роботи на ринку металопластикових вікон та дверей в Дніпропетровську і Дніпропетровській області.
1.Прислухайтеся до порад майстра по виміру вікон.

Спочатку до Вас приїде майстер по виміру металопластикових вікон. Уточніть і обговоріть з ним усі питання, що цікавлять Вас. Ви повинні знати, що ПВХ-вікна бувають глухі, поворотні і поворотно-відкидні. Поворотно-відкидні вікна більш зручні, ніж просто відкидні в наступному: їх зручніше мити вікно можна поставити на режим провітрювання. Поворотно-відкидним можна зробити не все вікно, а тільки його частина (наприклад, половину вікна). Прислухайтеся до нашого майстра, зважте всі за і проти і прийміть обдумане рішення. Подумайте так відразу і про укосах. Про укосах Ви більш докладно зможете прочитати на нашому сайті в розділі "Укоси".
starye_okonnye_ramy
2.Забезпечте вільний доступ до вікна.

Для нормального демонтажу і монтажу металопластикового вікна обов'язково потрібно вільний простір. Тому приберіть все з вікна, вікно повинно бути пусте. Постарайтеся відсунути меблі, а краще її зовсім винести. Якщо ж винести меблі не вдається, накрийте всю меблі плівкою, якщо на вулиці вітер не забудьте плівку зафіксувати скотчем. Всю побутову техніку слід також винести або ж накрити плівкою. Чим ретельніше Ви підготуєтеся до установки, тим приємніше буде працювати нашим фахівцям. Пам'ятайте про те, що вікно необхідно підняти по сходах або ліфті, тому перевірте, чи вільний сходовий прохід, постарайтеся прибрати сміття завчасно. Якщо у вас дорогий підлогу, то краще його накрити, щоб він не був подряпаний при доставці. Якщо у вас є домашні тварини, то заздалегідь подумайте, чи не створять ремонтні роботи і велику кількість пилу дискомфорт для Ваших вихованців. Маленьких діточок краще відправити погуляти на час монтажу вікон або в гості до родичів, якщо установка відбувається у всій квартирі. 
demontazh_okon_Dnepropetrovsk
3.Відносини з сусідами.

Постарайтеся завчасно попередити сусідів про те, що у Вас буде проводитися заміна металопластикових вікон. Постарайтеся не захаращувати прохід надовго в загальному коридорі своїми старими віконними рамами. 
Співробітники компанії «Віконний центр», що здійснюють роботу в Дніпропетровській і Запорізькій областях виконують тільки демонтаж-монтаж пластикового вікна і винос старих рамі на сходовий майданчик. Вивіз будівельного сміття Вам доведеться здійснювати самостійно або домовлятися з нашими майстрами за окрему плату. Слід запам'ятати, що за правилами, які діють у більшості міст України, виносити дерев'яні віконні рами на «смітник» забороняється. Винос старих дерев'яних рам буде
розцінюватися як несанкціоноване звалище твердих побутових відходів та спричинить за собою адміністративний штраф.
4.Монтаж вікон ПВХ зазвичай займає два дні.

Слід набратися терпіння, так як установка пластикового вікна за технологічними правилами здійснюється протягом двох днів: перший день – безпосередньо установка вікна і прибирання приміщення, другий день – обробка внутрішніх і зовнішніх укосів. Якщо ж Ви захочете оштукатурені укоси, то роботи можуть зайняти і більш тривалий час.
 
Постарайтеся слідувати цим порадам 
і Ви будете задоволені Вашими новими вікнами!


Червень 4, 2012 16:38 • Переглядів: 4075