Статті / Переваги покупки пластикових вікон в розстрочку без банку

Переваги покупки пластикових вікон в розстрочку без банку

Металопластикові вікна давно стали невід'ємною частиною нашого життя. І це не дивно, в порівнянні з дерев'яними вікнами вони мають ряд переваг. Пластикові вікна захищають будинок від холоду взимку, від палючого сонця влітку, легкі у відході, не вимагають фарбування і додаткового утеплення.

 

Якщо Ви зважилися на установку пластикового вікна, слід віддати переваги заводській збірці, так Ви гарантовано отримаєте якісну профільну систему, фурнітуру і склопакет. Часто дрібні виробники вводять на ринок порівняно дешеві пропозиції, але для того, щоб знизити ціну металопластикового вікна, вони економлять на якості. Таке вікно буде радувати свого власника недовго, і можливо, через деякий час приведе до перевстановлення усієї конструкції.

 

Як же знайти золоту середину між ціною і якістю. Ми пропонуємо встановлення металопластикових конструкцій в розстрочку. Так Ви отримаєте якісну конструкцію без шкоди для сімейного бюджету. Розстрочка від компанії “Віконний центр” видається без участі банку строком до трьох місяців. Для оформлення Ви надаєте ксерокопію паспорта та ідентифікаційного коду. Ніяких відсотків, дзвінків на роботу і прихованих комісій. Вам не доведеться перепозичати гроші у знайомих. Розстрочка оформляється на вимірі при підписанні договору, тобто Ви не будете витрачати час на відвідування офісу. Всі максимально просто і швидко, розділіть вартість конструкцій на три частини. Тобто при вартості замовлення в 6000 гривень, Ви просто платите три рази за 2000 гривень.

 

Після надходження Вашого замовлення, металопластикові конструкції одразу вирушають у виробництво. І через 7-10 днів (в залежності від обраної профільної системи, кольору, складності виготовлення та сезонності) Ваші вироби вже будуть встановлені у Вас вдома. І Ви зможете на собі випробувати всі переваги якісного металопластикового вікна.

 

Зручна система оплати, у касі банку поряд з Вашим будинком або в офісі нашої компанії.

 

Погодьтеся, це дуже зручно, адже Ви платите за те що вже користуєтеся. Розстрочка на покупку пластикових вікон у Дніпрі також стане актуальною, якщо Ви плануєте поміняти усі вікна в квартирі, встановити балкон або лоджію. З постійним зростанням цін, встановлення металопластикових вікон вже сьогодні дозволить Вам істотно заощадити сімейний бюджет. Подаруйте собі та своїй родині комфорт і затишок разом з компанією “Віконний центр”.


Лютий 7, 2019 12:29 • Переглядів: 1549