Статті / Проблеми виникнення конденсату на пластикових вікнах

Проблеми виникнення конденсату на пластикових вікнах

Часто в ТОВ «Віконний центр» у р. Дніпро звертаються клієнти після встановлення металопластикових вікон з проблемою виникнення конденсату. Власники, відразу звинувачують у всьому вікна або неякісну установку, але далеко не завжди проблема полягає у вікнах або монтажі.

 

Найчастіше проблема конденсату пов'язана з підвищеною вологістю в приміщенні або відсутністю вентиляції повітря в квартирі. Металопластикові вікна самі по собі дуже герметичні і перешкоджають вільній циркуляції повітря, таким чином, волога накопичується в приміщенні і з'являється конденсат на склопакетах. При різних побутових процесах, наприклад приготуванні їжі, купання, ця проблема посилюється.  Саме скло у вікні є самою холодною поверхнею в приміщенні і тому відображає весь мікроклімат в приміщенні.

 

Конденсат на вікнах з'являється не тільки при підвищеній вологості, але і поганої циркуляції повітря в приміщенні, особливо помітно це при знаходженні великої кількості людей в одній кімнаті.

 

Неправильна установка опалювальних приладів, також може стати причиною появи вологи. Навіть рослини в кімнаті можуть стати проблемою появи конденсату.

 

Крім того, також можуть бути порушені будівельні норми при монтажі підвіконь, а саме не можна повністю перекривати підвіконням батарею, так тепле повітря піднімається ввкрх і замість того, щоб обігрівати скло, накопичується під підвіконням, що також є причиною конденсату.

 

Також причиною появи конденсату може служиить расположпение квартири на перших або полследних поверхах будинку. З-за підвищеної вологості в підвалах і на горищах у квартирах також може утворюватися конденсат на пластикових вікнах Дніпрі.

 

Вирішити дану проблему можна регулярним провітрюванням приміщення в будь-який час року. Для цього Ви можете встановити стулку на мікропровітрювання, і навіть в зимовий час без проблем провітрювати кімнату.

 

Ще одне рішення-це штучна циркуляція повітря за допомогою вентиляторів на кухні, у ванній. Якщо все в приміщенні вологість вище норми, то варто встановити осушувач повітря, які продаються за досить доступними цінами.

 

Тому, перш ніж звинувачувати у всьому металопластикові вікна або непрофесійний монтаж, переконайтеся, що причина не в іншому.

 

Хочете встановити якісні

пластикові вікна в Дніпрі?

Дзвоніть нам вже зараз:

7857111, 7857088


Липень 8, 2016 14:59 • Переглядів: 2270