Статті / Розсувні віконні системи

Новим етапом у розвитку ринку металопластикових вікон в Дніпропетровську і Дніпропетровській області стали розсувні металопластикові системи. Такі системи виробляються з віконного металопластикового профілю з двома контурами ущільнення і паралельно-зсувний фурнітурою. Склопакет, як і в звичайних металопластикових вікнах, може бути однокамерний або двокамерний.

 

plastikovye_razdvizhnye_sistemy_dnepropetrovsk

 

Переваги розсувних металопластикових систем:

- Економія простору, так як відкриті стулки не займають внутрішній простір приміщень;

- Більша прозорість – розсувні системи дозволяють мати стулки до 2 метрів в ширину і до 3 м у висоту, а саме зсувна фурнітура витримує більш серйозні вагові навантаження;

- Незвичайний дизайн;

- Практичність;

- Довговічність – через пристрою розсувних систем виключено провисання стулок, а завдяки роликам з нержавіючої сталі розсувні системи зберігають свою геометрію довгі роки;

- Високий рівень теплоізоляції пластикових вікон.

 

mehanizm_razdvizhnyh_sistem

 

Розсувні вікна зазвичай ділять на 2, 3 або 4 частини, при цьому рухливі одна або дві частини. Якщо вікно має дві рухомі частини, то відкривається світловий проріз шириною 1,28-3,2 м. Для вентиляції розсувне вікно можна також відкидати на провітрювання, або встановити припливну вентиляцію.

 

Крім того існують певні обмеження на розсувні системи, наприклад у фурнітури Roto Patio стулку не можна робити менше ніж 700мм.

 

Розсувні пластикові вікна у Дніпропетровську стануть родзинкою Вашого будинку і вигідно підкреслять інтер'єр Вашої квартири.

 

Застосування розсувних систем.

Найчастіше розсувні вікна використовують для засклення балконів та лоджій. Завдяки великій світлопрозорості і економії місця таких систем, Ваш балкон може стати чудовим місцем для відпочинку або зимовим садом.

Розсувні системи задоволення не з дешевих, але це пояснюється  високою якістю самого профілю і фурнітури механізмів.

Дізнатися вартість розсувних вікон Ви можете у наших менеджерів.

 

Не знаєте де у Дніпропетровську

купити розсувні системи?

Дзвоніть нам вже сьогодні:

(056)785-71-11

(056)785-70-88


Січень 16, 2013 14:21 • Переглядів: 8376