Статті / Ремонт склопакета. Варто міняти розбите скло?

Ремонт склопакета. Варто міняти розбите скло?

Ремонт склопакета. Варто міняти розбите скло?

 

Ремонт склопакета – проста фізика.

 

Склопакет – це герметичне з'єднання двох і більше листів скла в одну цільну конструкцію в якій осушене повітря або аргон.

 

Склопакет є однією з важливих частин конструкції вікна. Щоб зробити заміну склопакета і він був знову герметичним потрібно викликати майстра, який зробить роботу з заміни склопакета. Майстер знімає пластикові штапики, які фіксують склопакет і максимально акуратно виймає склопакет з рами, після чого на спеціально обладнаному транспорті доставляють на виробництво для розбирання склопакета. Там проводиться робота і знову загерметизируют і висушать склопакет. В результаті Ви побачите, як ціна виявиться значно вище, ніж коли Ви замовите новий склопакет. Робимо висновок самі, що на новому склопакеті Ви заощадите свій бюджет, час і нерви.

 

Вам запропонували ремонт секлопакета на місці та замінити розбите сікло – будьте гранично уважні і обережні! Привізши до Вас додому нове скло і кажучи, що на місці можна зробити ремонт - задумайтеся. Заклеївши на місці пошкоджене скло клеєм - герметиком, знайте таких робіт не існує! Тому що в рамі склопакета, тобто в дистанційній рамці розміщений осушувач, його мета обсушувати повітря. І навіть через невеликий час склопакет набирається вологою і якщо так званий майстер каже, що можна виправити ситуацію - не вірте його словами! Справа в тому, що без осушувача повітря з'явиться волога і таким чином буде з'являтися конденсат всередині склопакета. При розгерметизації склопакета роз'єм камери потрапляє повітря, який стає причиною потрапляння пилу в камеру, що призводить до забруднення та накопиченню пилу всередині склопакета, а також знижує теплоізоляцію. У холодну пору року починає пітніти і скупчується всередині лід.

 

Тріснуло або розбилося скло? Рішення є. Тільки повна заміна старого склопакета на новий повністю вирішить Вашу проблему. Не намагайтеся заощадити, замінивши одне скло в склопакеті. Майстри ТОВ "Віконний центр" у Дніпрі виконують заміну склопакетів у пластиковому вікні швидко, максимально професійно і якісно. Отже, не гайте часу, телефонуйте нам прямо зараз і наші майстри допоможуть вирішити Вашу проблему!


Вересень 7, 2016 16:06 • Переглядів: 4741