Статті / Найчастіші запитання про пластикові вікна

Найчастіші запитання про пластикові вікна

Наша компанія працює більше 14 років на віконному ринку у Дніпрі, Запоріжжі та Харкові. За цей час ми непогано себе зарекомендували. У нас тисячі задоволених клієнтів, тисячі клієнтів, які не раз замовляли пластикові вікна в нашій компанії. Ми цінуємо це та щороку вдосконаливаємо свою роботу.

 

Докладніше про відгуки про нашу роботу від реальних клієнтів Ви зможете почитати на сторінці «Відгуки».

 

Також впроваджуємо щось нове та працюємо над своїми помилками. За цей період ми стикалися з різними клієнтами і кожен клієнт має свій підхід. При спілкуванні з клієнтами виникають питання, на які ми завжди знаходимо відповідь. Ми виділили найчастіші питання від наших клієнтів і готові відповісти на них тут.

 

1. Чому Ваша ціна відрізняється від цін конкурентів, профіль однаковий.

 

Ні, кожна компанія надає свою продукцію. Є категорія компаній, яка сама виготовляє та продає свою продукцію за заниженою ціною. Відповідно, ця продукція з незрозумілого матеріалу, яка не має сертифікатів та гарантії. Ми працюємо з перевіреною роками продукцією, яка зарекомендувала себе на віконному ринку під своїм брендом, маючи гарантію на експлуатацію.

 

2. Строки виготовлення? Вікно можна зробити за 1 день.

 

Знову ж таки, за 1 день металопластикові вікна не робляться, тому що ця процедура є відповідальною. На заводі вікна проходять перевірку на якість профілю, герметичність склопакета, міцність фурнітури. Після цього логіст планує маршрут містами, потім за адресами. Ця процедура займає 7-10 робочих днів. Відповідно в сезон, коли замовлень на заводі в рази більше, то завод, який працює по всій Україні, не може виготовляти вікна у мінімальні терміни, відповідно, терміни збільшуються. При цьому ми обов'язково попереджаємо клієнта про реальні терміни.

 

3. Коли краще встановлювати вікна до або після ремонту?

 

Звісно до ремонту. Спочатку встановлюються вікна у Дніпрі, після цього проводяться ремонт та відкоси. При цьому про зовнішній вигляд вікна можна не турбуватися, вікно перебувати в захисній плівці, яку після остаточного ремонту Ви спокійно знімите і вимиєте вікно.

 

4. Чому ви не забираєте старі дерев'яні вікна?

 

Наша компанія таких послуг не надає. Після монтажу працівники упаковують у спеціальні мішки будівельне сміття та виносять мішки на сходовий майданчик.

 

5. Як сплатити залишок?


Ви завжди можете сплатити остаточну суму за договором нашим монтажникам. Після закінчення монтажних робіт, Ви уважно перевіряєте роботу та підписуєте акт виконаних робіт з нашими даними та оплачуєте залишок, при цьому вказуєте суму, яку віддали під час монтажу та підписуєте. У випадку, якщо з якоїсь причини Ви не бажаєте оплачувати нашим працівникам залишок, Ви можете сплатити у нас в офісі, на картку або на розрахунковий рахунок нашого банку.


Червень 22, 2022 11:18 • Переглядів: 945