Статті / Як правильно вибрати вікна. Частина 2

Як правильно вибрати металопластикові вікна. (Частина 2).

 

1.Що має на увазі питання виробництво профілю?

На Українському ринку дуже великий асортимент профілів, і багато з них продаються під брендами німецьких виробників, хоча насправді виготовляються  у нас на батьківщині. І найкращий спосіб  упевниться в тому, що ви купуєте імпортний товар, попросити надати сертифікат якості, де і буде вказана країна виробника.

 

2.То як і ким була проведена збірка, теж дуже істотний фактор і аргумент в  бік надійності. Чому одні фірми після вимірів встановлюють конструкції через 3-4 дні, а інші через 2 тижні? Вся справа в завантаженості виробництва, якщо це завод-виробник, то до нього будуть «зливати» замовлення не тільки зі свого міста, але й інших областей. За рахунок цього терміни виготовлення і збільшуються. А якщо це «гаражна» збірка, яка відбувається у вас за будинком у кооперативі, то радіти їх швидкості виготовлення сенсу мало, так як можуть бути вельми неприємні наслідки (про гарантії, усунення рекламацій не може йти і мови). Висновок напрошується сам собою: намагайтеся шукати фірми які працюю з великими компаніями і є їх дилерами. Великі заводи-виробники дуже рідко відкривають свою роздрібну мережу, так як їм зручніше працювати через своїх представників в регіонах.

 

3.Особливо важливий пункт у списку запитань, питання про фурнітуру, так як саме від неї буде залежати працездатність вашого вікна. Як і з питанням про виробництві профілю уточнюйте країну-виробника предлагающейся фурнітури. На сьогоднішній день лідерами є такі країни як Німеччина, Австрія, Польща. І ні в якому разі не приймайте пропозицію від менеджера віконної фірми про здешевлення вікна за рахунок зміни фурнітури, пам'ятаєте прислів'я що «Скупий платить двічі, дурні тричі, а дурень усе життя». Тому заплатите раз і назавжди, щоб не мучити себе постійними дзвінками майстрам з проханням про регулювання фурнітури.

 

Більш детальну консультацію щодо вибору металопластикових вікон в Дніпропетровську Вам зможуть надати співробітники компанії «Віконний центр». Просто зателефонуйте і отримаєте безкоштовну консультацію.


Січень 4, 2012 20:54 • Переглядів: 3601