Статті / Питання, які необхідно з'ясувати при попередньому розрахунку пластикових вікон у Дніпрі

Питання, які необхідно з'ясувати при попередньому розрахунку пластикових вікон у Дніпрі

Ви вирішили поміняти старе дерев'яне вікно на нове металопластикове і прийняли рішення розпочати з вивчення компаній, виробників, а найголовніше цін. Для того щоб менеджер Вам розрахував більш точну вартість пластикового вікна в Дніпрі, на яку Ви зможете орієнтуватися при вимірі, а в подальшому при укладенні договору, треба знати декілька нюансів про які я розповім Вам в цій статті.

 

Для початку Ви повинні приблизно заміряти своє старе вікно, там немає нічого складного, так що не треба лякатися цього, тим більше в будь-якій фірмі перед укладенням договору виїжджає майстер на замір. Для цього потрібно рулетка, якщо її немає, то і підійде лінійка. Нам потрібно заміряти ширину і висоту дерев'яного вікна, а також ширину підвіконня. Коли вже є розміри вікна, далі потрібно визначитися з конфігурацією Вашого майбутнього пластикового виробу (на скільки частин буде поділено пластикове вікно і які частини будуть глухі, а які відкриваються). Наприклад, у нас нове вікно буде розмірами 1300*1400 мм і я хочу, щоб вікно поділялося на дві рівні частини, одна половина була глуха, а друга половина поворотно-відкидна.

 

Наступний питання, яка профільна система вас цікавить? Можливо Ви вже ставили металопластикові вікна в Дніпропетровську або Ви хочете «як у сусіда», тоді уточніть, працює фірма з цим профілем або скажіть, що Вас цікавить саме він. Якщо Ви не знаєте, що саме хочете не турбуйтеся, менеджери компанії ТОВ «Віконний центр» підберуть для Вас найкращий варіант, спираючись на Ваші потреби. А для того щоб бути впевненим, що Ви зробили правильний вибір, Ви завжди можете під'їхати в офіс нашої компанії, щоб подивитися зразки виробів.

 

Ще одним з найважливіших критеріїв є вибір склопакета і фурнітури. Існує дуже багато фірм, які прораховують німецьку фурнітуру профіль, але встановлюють фурнітуру виробництва Україна, що дозволяє їм заощадити. Необізнаний покупець, порівнюючи ціни в різних компаніях, на один і той же профіль вибере вікно там, де дешевше, думаючи, що ця фірма просто менше «накручує» вартість.

 

Після того як Ви визначилися з профілем, фурнітурою і склопакетом переходимо до того, які комплектуючі будуть потрібні Вашому новому металлопластиковому вікна.  Якщо з відливами і москітною сіткою все зрозуміло, то вибір підвіконь дуже великий і в них різна цінова категорія.

 

Коли Ви вже з усіма запитаннями визначилися, уточніть терміни виготовлення металопластикового вікна, тому що у кожного виробника різні строки виконання, які залежать від географічного розташування виробника і від сезонності. І останнім уточнюйте, чи входить у вартість замір, доставка, монтаж, демонтаж, підйом на поверх,  винесення сміття з квартири, щоб надалі не було для Вас неприємних сюрпризів. І перед тим як записатися на замір пройдіться з менеджером ще раз з усіх питань.

 

Винесемо найголовніші питання:

1)Розміри Вашого нового вікна;

2)Конфігурація вікна;

3)З якого профілю буде зроблено Ваше нове вікно в Дніпрі, який склопакет і фурнітура будуть у нього встановлені;

4)Які саме комплектуючі (підвіконня, відлив, москітна сітка);

5)Терміни виготовлення конструкції після підписання договору;

6)Так що уточнюйте, щоб у вартість обов'язково було включено демонтаж, монтаж, доставка, підйом на поверх і винесення сміття.


Лютий 25, 2018 14:53 • Переглядів: 1820