Статті / Як правильно вибрати пластикові вікна для першого поверху в Дніпрі

Як правильно вибрати пластикові вікна для першого поверху в Дніпрі

Мешканці перших поверхів багатоповерхових будинків нерідко відчувають дискомфорт, пов'язаний з можливістю проникнення зловмисників в квартиру через вікно. Не менше проблем їм доставляють сторонні шуми і цікаві погляди перехожих.

 

Довгі роки найпопулярнішим способом убезпечити себе і свій будинок від проникнення зловмисників вважалася встановлення металевих грат або металевих ролет на вікна. Але погодьтеся, дивитися на світ через ґрати не дуже приємно. Також за правилами пожежної безпеки вікно не повинно бути заварено наглухо, тобто решітка повинна відкриватися зсередини.

 

Існує кілька способів підвищити протизламні характеристики вікна без установки решіток.

 

1. Протизломна фурнітура. Давно і надійно зарекомендувала себе на ринку металопластикових конструкцій. Від стандартної фурнітури вона відрізняється не тільки конструкцією запірних механізмів, а й їх кількістю. У порівнянні зі звичайною фурнітурою противовзломная дозволяє збільшити час, який зловмисник витрачає безпосередньо на злом пластикового вікна. Відповідно збільшується ймовірність того що дані дії можуть бути помічені сусідами або перехожими, які викличуть поліцію.

 

2. Склопакети з триплекс склом. Використання багатошарового скла триплекс дозволяє підвищити ступінь противовзломности пластикового вікна в Дніпрі або будь-який інший металопластикової конструкції. У порівнянні зі звичайним склом, триплекс в 6-8 разів міцніше, при ударі не розбивається, а зберігає свою початкову форму. Відбувається це завдяки тому, що шари триплекс скло склеєне між собою за допомогою спеціальної плівки.

 

3. Протизломна система дефас. Це спеціальний механізм поворотного типу, який виготовляється зі сталі, товщиною не менше 5 мм. Встановлюється за допомогою потужних болтів. Зняти механізм можна тільки зсередини приміщення.

 

Для досягнення максимальної безпеки приміщення ми рекомендуємо не обмежуватися тільки одним видом захисту, а використовувати кілька варіантів в комплексі.

 

Захист вікон від пилу і забруднень.

 

Найчастіше від дорожнього пилу і вуличного бруду страждають мешканці перших поверхів, особливо якщо їх вікна виходять на проїжджу частину з жвавим рухом. У такому випадку навіть при відкритті стулки на мікропровітрювання пил проникає в приміщення осідає на елементах інтер'єру, негативно впливає на здоров'я. Для того щоб раз і назавжди позбутися від негативного забруднення, проникаючого в ваш будинок з вулиці, ми рекомендуємо встановити на пластикове вікно в Дніпрі клапан клімат-контролю, який дозволяє провітрювати приміщення при закритій стулці. Робота клапана здійснюється за рахунок різниці тиску повітря на вулиці і в приміщенні.


Трв 25, 2020 14:01 • Переглядів: 2164