Статті / Завмер пластикових вікон у Дніпрі

Завмер пластикових вікон у Дніпрі

Завмер пластикових вікон – являє собою обов'язковий етап при установці металопластикових вікон. Даний етап дуже відповідальний, тому при вимірі важливо враховувати всі нюанси і краще довірити цю справу фахівцям. Адже після початку виготовлення вже не можна буде внести зміни в замовлення. Фахівці компанії "Віконний центр" в р. Дніпро мають досвід роботи в даному напрямку - завмер пластикових вікон більш 12 років і є кваліфікованими фахівцями.

  

Завмер пластикових вікон існує 2 видів:

 

1. Попередній замір – допоможе Вам визначитися з конфігурацією виробу і його вартістю. Також Ви з майстром по виміру зможете обговорити всі питання, що цікавлять Вас, що стосуються монтажу і демонтажу. Важливо при попередньому вимірі визначити розміри комплектуючих (підвіконня, відлив, козирьок), так як всі ці нюанси впливають на вартість виробу. Попередній замір Ви також можете здійснити самі, вимірявши, Ваше пластикове вікно від укосу до укосу, а наші менеджери зорієнтують Вас в ціні по телефону. Але враховуйте, те, що навіть при бажанні отримати аналогічно Вашому виріб, розміри будуть дещо іншими, адже «посадкова глибина» металопластикових вікон відрізняється від дерев'яних. Але на вартості різниця в 1-2 см не відіб'ється!

 

2. Завмер під виготовлення вікон. Якісний завмер під виготовлення вікон – це запорука довгої служби будь металопластикової конструкції. Для точності вимірювань не варто покладатися на свої сили, а необхідно довірити цю роботу професіоналам. Майстер по виміру знімає точні розміри і несе за них відповідальність. З ним Ви можете обумовити поза нюанси вашого замовлення: профільні системи, фурнітуру, конфігурацію, додаткові комплектуючі. Від майстра Ви також можете отримати рекомендації по склінню. При вимірі пластикового виробу, майстер врахує такі важливі деталі, як стан стін, адже навіть в одній квартирі майже однакові вікна можуть мати різний розмір. Крім того, віконні прорізи, бувають з чвертями і без, і для кожного з таких варіантів є свої правила виміру.

 

Наслідки неправильного виміру.


Важливо, щоб замір був проведений з точністю до міліметра, інакше при монтажі, можуть виникнути складнощі з установкою, додаткові щілини, через деякий час пластикове вікно може деформуватися, в зимовий час виникнуть продування і промерзання.

 

Компанія “Віконний центр” у Дніпрі пропонує своїм клієнтам виїзд майстра по вимірах у зручний для Вас час, якісний і професійний завмер. Викликати майстра дуже просто, зверніться за телефонами, вказаними нижче або залиште заявку на сайті.

 

Замовити майстра на замір пластикового

вікна в Дніпрі можна за телефонами:

(056)785-71-11, (056)785-70-88

(066)391-81-11, (098)376-71-11

 

 

Статті:

Склопакет для ПВХ-вікон

Загальні поняття про склопакеті

I-скло у вікнах

Вікна з мультифункційним склом

Склопакети з багатошаровим склом


Січень 20, 2019 22:00 • Переглядів: 3715