Статті / Різниця між заводською і гаражної складанням пластикових вікон

Вже давно минули ті часи, коли металопластикове вікно було елементом розкоші, і його купівлю міг дозволити собі не кожен. Сьогодні вікна стали більш доступними, завдяки масовому виробництву. Сучасні пластикові вікна в Дніпрі постійно розширюють свій функціонал, при цьому зберігають бездоганна якість. Вони допомагають економити на кондиціонування та опалення, роблять будинок затишніше, приносять у нього додатковий комфорт.

 

Саме таке нове тепле вікно хоче придбати кожен з нас. Щоб і тепло, комфортно і при цьому дешево. Але, на жаль, низька ціна не є запорукою якості. Найчастіше ціна металопластикового вікна пов'язана з тим, проводиться виріб або на заводі, або це так звана “гаражна збірка”.

 

Заводські вікна - це завжди конструкції з гарантією. Тобто завод бере на себе певні зобов'язання перед покупцям. Він може гарантувати довге і надійне використання кожного металопластикового вікна. Для цього кожне виробництво не тільки має потужну сучасну технічну базу, надійні лабораторії перевірки якості і систему ВТК. Великі заводи сертифікуються не тільки в Україні, але і в Європі.

 

Гаражна збірка не має таких потужностей як заводська. Вікна виробляються в кустарних умовах, відповідно немає можливості дотримати всі технічні норми. Це означає, що кути можуть бути спаяні не міцно.

 

Важливо не тільки збірка вікна, але і матеріал з чого його виготовляють і на жаль в гаражній збірці зазвичай головне не якість, а більш низька ціна і, відповідно, матеріал буде дешевим, а на заводі всі матеріали сертифіковані і їх якість контролюється. Якщо служба з контролю за якістю виявить, що матеріал не якісний, то завод відмовиться від співпраці з такими постачальниками.

 

Три головних переваги заводської збірки:

- автоматичні лінії виробництва;

- подвійний контроль якості;

- постійні постачальники матеріалів для виробництва вікон.

 

найголовніше при виготовленні металопластикових вікон, це якість і довговічність, а це ви можете отримати тільки якщо ваше вікон буде виготовлено і зібрано тільки на заводі. Робіть правильний вибір! 

 

Компанія "Віконний центр" р. Дніпро співпрацює тільки з заводами-виготовлювачами і не продає продукцію, виготовлену в гаражах, так як репутація нашої компанії дорожче, ніж низька вартість вікна.

 

Потрібні якісні пластикові вікна,

зібрані на заводі у місті Дніпро?

Замовляйте у нас:

тел. 0567857088, 0567857111


Січень 5, 2019 13:41 • Переглядів: 4155