Статті / Вікна для балкона - особливості і варіанти скління

З проблемою нестачі житлової площі стикаються практично всі жителі багатоповерхових будинків.

 

Як же розширити вже наявний простір?


Спочатку балкони були призначені для складування, в основному, непотрібних речей, консервації та сушіння білизни. Зараз балкони набагато практичніше і функціональніша, багато в чому це заслуга металопластикових вікон для балкона. Завдяки балконах з'являються додаткові квадратні метри, тому часто балкон стає відмінним місцем для роботи і відпочинку, ігрової кімнати або ж зимовим садом.

  

Які вікна для балкона, сприяють досягненню такого ефекту?


По-перше, балкони мають відповідати високим показниками звукоізоляції і теплоізоляції. Завдяки сучасним технологіям зараз це стало можливо і доступно! Балкон захистить Вашу квартиру від пилу, шуму, протягів та інших факторів.

 

Скління балкона ПВХ профілем є на даний момент найпоширенішим видом скління. З того моменту як випустили ПВХ профіль на віконний ринок, перед нами з'явилося маса варіантів скління балконів. Це стало не тільки комфортно і стильно, але й економно. Скління відбувається не тільки стандартних балконів, але і балконів складної форми. На даний момент можна з маленького стандартного балкона, переробити в красивий, просторий і багатофункціональний балкон, який буде не тільки радувати Ваше око, але і економити Ваші гроші, завдяки хорошій теплоізоляції.

 

При склінні балкона відкривається безліч варіантів дизайнерських рішень. Залежно від дизайнерського проекту, вибирається і кращий для нього матеріал.

 

Завдяки склопакетам Ви зможете поліпшити якість життя. З допомогою склопакет з мультифункційним склом, Ви зможете надійно захистити себе від сонця влітку. В даному випадку Ви зможете заощадити на жалюзі або штори. Також балкон можна додатково захистити, особливо важливо це для балконів на першому поверсі, завдяки установці армованих або ламінованих склопакетів.

 

Види скління вікнами з алюмінію:

 

1.Холодне скління – застосовується у випадку, коли достатньо просто виключити доступ балкона зовні. Основна перевага такого скління  полягає в економічності.

 

2.Тепле скління – застосовується у разі, якщо Ви плануєте, створення повноцінної кімнати або у Вас є бажання створити зимовий  сад на своєму балконі.

 

Цей процес поділяється на декілька етапів:

- Безпосередньо саме скління із застосуванням металопластикового профілю.

- Утеплення, за допомогою пінопласту або ізовера.

- Гідроізоляція.

- Опалення балкона, найчастіше це конвектори або електрообігрівачі.

 

Природно тепле скління дорожчі порівняно з холодним. Так як скління балкона відбувається раз або два рази в житті людини, це не той випадок, на якій потрібно економити. Завдяки нашим майстрам, Ви зможете визначитися з потрібним вибором, при цьому не переплачуючи зайвих грошей.

 

Також можливий варіант з алюмінієвим склінням, яке обходиться ще дорожче. Але його ціна компенсується завдяки особливій міцності і довготривалої експлуатації.

 

Хочете встановити якісні

вікна а Вашому балконі в Дніпрі?

Телефонуйте прямо зараз:

(056)785-71-11, (056)785-70-88

 

Статті:

Розрахунок пластикового вікна

Ціна на вікна WDS Дніпро

Rehau в Дніпрі

Енергозберігаючий склопакет на вікна безкоштовно


Січень 18, 2019 13:14 • Переглядів: 2922