Статті / Розрахунок пластикового вікна - що необхідно знати покупцеві

Розрахунок пластикового вікна - що необхідно знати покупцеві

Вирішили замовити металопластикові вікна, але не знаєте, скільки вони Вам обійдуться? Менеджери компанії «Віконний центр» р. Дніпро допоможуть Вам розрахувати вартість вікна і комплектуючих до нього товарів – підвіконня, відлив, сітка.

 

Яка інформація Вам знадобиться для прорахунку вікна?

 

Для того що б дізнатися приблизну вартість пластикового виробу в Дніпрі, від Вас потрібні зняти попередні розміри. Тобто, якщо Ви пропустите пару сантиметрів, це на кінцеву вартість не вплине. Це стосується не суто складних конструкцій (вікна, двері). З наявними розмірами можна сміливо телефонувати в нашу компанію і консультуватися з менеджерами, які допоможуть Вам у подальшому з вибором профілю, фурнітури, кількістю відкривають стулок, розміром і матеріалом підвіконь, відливів та антимоскітних сіток. Після того як Ви зібрали дану інформацію і прийшли до приблизної вартості виробу, який Ви хочете встановити, але Ви в чомусь сумніваєтеся, то Ви сміливо можете звернутися в наші офіси, де Вам наочно покажуть всі матеріали, які Вам порекомендували.

 

Що Вам необхідно дізнатися у менеджера віконної фірми?

 

-Для початку, дізнайтеся у Вашого менеджера, з якими віконними профілями працює компанія. Також поцікавтеся, яка використовується фурнітура для пластикових вікон. Адже якість Вашого металопластикового вікна залежить не тільки від обраного Вами профілю, але багато в чому і від фурнітури, адже саме завдяки фурнітурі функціонує вікно (відкривається, закривається, провітрюється, здійснюється притиск стулки до рами). Багато несумлінні компанії заманюють клієнтів привабливими цінами, але при цьому використовують якісний німецький профіль, але дешеву турецьку або китайську фурнітуру.

 

-Поцікавтеся у фірмі, які саме комплектуючі враховані в ціні.

 

-Не забудьте, уточнити входять у вартість послуги доставки металопластикових вікон і підйому їх на поверх, а також винесення сміття після установки.

 

-Дізнайтеся, чи входить в ціну замовлення демонтаж-монтаж вікна і є надбавка в ціні за тип будинку (панельний, блочний, цегляний або приватний будинок).

 

-Важливий чинник – термін виготовлення Вашого вікна. Термін виготовлення металопластикового вікна в Дніпрі може бути різним в різний час року. Влітку і восени (пік продажів) термін виготовлення більше, ніж взимку. Враховуйте те, що термін виготовлення на нормальному заводі-виробнику 7-10 робочих днів! Компанії, які кажуть що термін виготовлення 3-5 робочих днях, скоріше за все займаються «гаражної» складанням, крім того не забувайте перевіряти, щоб обумовлений строк з менеджером був вказаний в договорі.

 

Кожна поважаюча компанія має систему знижок для своїх клієнтів. У такому випадку потрібно подумати потрібна знижка Вам або краще встановити якусь корисну функцію для Вашого пластикового вікна за ці ж гроші. Знову ж таки, знижка не може бути в районі 30-50%, так як бувають недобросовісні компанії включають цю знижку у вартість виробу, і при укладенні договору роблять знижку клієнтам в районі цієї суми. Не потрібно орієнтуватися на знижку, а потрібно дивитися на остаточну вартість. Під час консультації з менеджером необхідно обговорити всі моменти, які Ви хочете остаточно бачити у Вашому виробі. Бувають такі ситуації, що при вимірі називають іншу вартість, і клієнт не задоволений, так як він розраховував на іншу суму замовлення.

 

Після того як Ви остаточно визначилися з вибором металопластикового вікна і з його комплектуючими, майстер виїжджає до Вас адресу і знімає точні розміри Вашого вікна.

 

З майстром по вимірюванню Ви зможете ще раз проконсультуватися і визначитися з точним вибором. Так само потрібно не забувати, що всі Ваші побажання будуть позначатися на вартості виробу.

 

Те, що стосується нестандартних і складних конструкцій, Ви можете записатися на платний завмер в нашій компанії. Цей вимір гарантує зняття точних розмірів Вашої конструкції і вартість такого виміру становить лише 150 гривень, але якщо надалі Вас наша вартість влаштує, то ці 150 гривень включаються у вартість договору.

 

Хочете прорахувати вікно в Дніпрі?

Подзвоніть нам вже зараз і прорахуйте Ваше вікно:

(056)785-71-11, (056)785-70-88

(066)391-81-11, (098)376-71-11

 

Статті:

Замір вікон в Дніпрі

Гарантія на вікна в Дніпрі

Будова ПВХ-вікна

Склопакет для пластикових вікон


Грудень 18, 2018 13:10 • Переглядів: 5850