Статті / Шумоізоляція пластикових вікон

Шумоізоляція пластикових вікон

Гарна шумоізоляція – це один з найважливіших критеріїв при виборі металопластикових конструкцій. Пластикові вікна багатьох будинків виходять на жваві вулиці, автомагістралі, що знаходяться поруч з залізничними або трамвайними коліями або будівництвами. Шум з вулиці заважає всім, адже так хочеться після довгого робочого дня, зануритися у затишок і спокій домашнього вогнища.

 

Якісні металопластикові вікна в Дніпрі можуть вирішити питання звукоізоляції будь-якого приміщення. Установка металопластикових вікон дозволяє значно знизити рівень проникнення шуму в будинок з поза.

 

 

 

Для того щоб визначитися який саме вікно Вам потрібно варто знати:

1.Допустимий рівень шуму в приміщенні за ГОСТОМ 25-40 ДБ, залежно від часу доби.

2.Якщо підвищити рівень звукоізоляції хоча б на 4 ДБ, то приміщенні стане значно тихіше.

3.Важлива не тільки ширина і камерність профільної системи, але і кількість стекол в склопакеті, їх покриття і заповненість міжскляного простору інертними газами.

 

Не всі металопластикові вікна будуть добре ізолювати Вашу квартиру від стороннього шуму. Основну площу металопластикового вікна займає склопакет (приблизно 70-80%) і саме склопакет грає головну роль в поглинанні звуку.

 

Компанія «Віконний центр» р. Дніпро радить своїм клієнтам встановлювати пластикові вікна в Дніпрі з теплими склопакетами, а саме із застосуванням низькоемісійного скла, однак якщо вікна Вашої квартири все-таки виходять на гучну вулицю, то Вам все-таки доведеться поставити вікна з двокамерним склопакетом. Двокамерний склопакет на 30% більше поглинає шум з вулиці, ніж однокамерний склопакет.

 

Не останню роль в шумоізоляції приміщення відіграє правильність монтажних робіт. Монтажний шов між пластиковою рамою і прорізом необхідно робити абсолютно герметичним, так як найменші щілини здатні пропускати звук. Перевіряйте відразу якість монтажного шва після проведення робіт по встановленню металопластикових вікон.

 

Потрібні пластикові вікна в Дніпрі

з максимальною звукоізоляцією?

Дзвоніть нам прямо зараз за телефонами:

(056)785-70-88

(098)376-71-11

(066)391-81-11

 

Статті по темі:

Кредит на вікна Дніпро

Акції на вікна в Дніпро

Еркерні вікна


Лютий 10, 2019 18:45 • Переглядів: 4919