Якою мовою ви хочете читати наш сайт?

Статьи / Пластикові вікна Дніпродзержинськ

Пластикові вікна Дніпродзержинськ

Товариство з обмеженою відповідальністю «Віконний центр» продовжую розширюватися на територіях Дніпропетровської та Запорізької областей. Вслід після відкриття таких напрямків в Дніпропетровській області як міста Новомосковськ та Кривий Ріг, ми вирішили також відкрити відокремлений офіс у місті Дніпродзержинськ. Чому саме у Дніпродзержинську запитаєте Ви. Раніше наші працівники, а саме майстри з монтажу відряджалися до цього міста з офісу у Дніпропетровську. Завдяки недалекій відстані між цими містами, це не було перешкодою для майстрів з монтажу. Але багато наших клієнтів хоче оформлювати договори купівлі-продажу саме у салоні з продажу пластикових вікон та дверей. А можливості їхати до обласного центру не у всіх є.

 

edinaya_strana


Тому проаналізувавши ситуацію з продажем пластикових вікон та металевих дверей у місті Дніпродзержинськ керівництвом було вирішено відкрити новий салон ТОВ «Віконний центр» у Вашому місті. Якщо Ви бажаєте замовити пластикові вікна у Дніпродзержинську, тому Вам саме треба звертатися до ТОВ "Віконний центр" - компанії з десятирічним досвідом та бездоганною репутацією.


Наша компанія орієнтується на задоволеного клієнта, тому пропонує повний спектр робіт, а саме від встановлення самих вікон та дверей, до наведення повного ладу з відкосами та утепленням.


Наша компанія співпрацює з виробниками пластикових вікон Stekoта Svitep. Металеві двері наша компанія виготовляє самостійно. Тому за якість нашої продукції ми відповідаємо.


Доставка вікон та дверей по місту Дніпродзержинськ БЕЗКОШТОВНО. Виклик майстра для обміру, консультації та оформлення договору купівлі-продажу також БЕЗКОШТОВНО.


Ми надаємо гарантію на вікна у термін 5 років. Також ми ремонтуємо вікна, які встановлені іншими фірмами за додаткову плату. Якщо клієнт закаже у нас вікно або вікна, а у нього в інших приміщеннях стоять пластикові вікна, які встановлені іншими фірмами, то ми відремонтуємо та відрегулюємо їх також БЕЗКОШТОВНО.


З 2006 по 2014 рік наше ТОВ надавало безпроцентну розстрочку на купівлю пластикових вікон нашим клієнтам. Але з нестабільністю у нашій державі тимчасово розстрочка була припинена. Ми пропонуємо клієнтам з міста Дніпродзержинськ звертатися до менеджерів про надання розстрочення при сплаті за вікна, кожна пропозиція виходячи з суми заказу, суми передплати буде розглядатися у кожному випадку окремо.


Вирішили заказати вікна та двері

у місті Дніпродзержинськ?

(066)559-3333

(093)549-3333

(097)549-3333


Апрель 18, 2015 11:40 • Просмотров: 2390