Статті / Що вибрати - двокамерний склопакет або низькоемісійне скло?

Що вибрати двокамерний склопакет або низькоемісійне скло?

 

В даний час кожен покупець металопластикових вікон бажає, щоб взимку була вирішена проблема тепла, а саме, щоб тепло з квартири не йшло на вулицю через скло. Сьогодні у клієнтів є вибір, а саме можна вибрати металопластикове вікно з двокамерним склопакетом (три звичайних стела) або пластикове вікно з однокамерним склопакетом із застосуванням низькоемісійного скла.

 

Що таке низкоэмисионнное скло? Завдяки напилення металів на внутрішню частину скла в склопакеті, тепло з квартири не передається назовні, а відображається назад в приміщення. Тим самим низкоэмисионнное скло на чверть скорочує тепловтрати з приміщення на вулицю і відповідно на 25% зменшує витрати на обігрів.

 

nizkoemisionnoe_steklo_dnepropetrovsk

 

Кажуть, що низькоемісійне скло спотворює зображення за вікном? У зв'язку з тим, що сама поверхня низькоемісійного скла знаходиться усередині склопакета, а він герметично запаяний, то саме напилення на термін експлуатації склопакета не піддається впливу. Низькоемісійне скло володіє високою світлопропускною здатністю і зовсім не відрізняється від звичайного скла, тим самим ніякого спотворення зображення за собою не тягне.

 

Що ж все-таки краще вибрати – двокамерний склопакет або склопакет з низькоемісійним склом? Двокамерний склопакет за рахунок третього скла важче, ніж однокамерний склопакет з низькоемісійним склом в 1,5 рази. Завдяки зниженню ваги, зменшується навантаження на фурнітуру, полегшуючи тим самим експлуатацію вікна. Крім того низкоэмисиооное скло на 15% повільніше нагрівається, чим звичайне скло, що також є перевагою в літній жаркий час.

 

PS. Компанія «Віконний центр» р. Дніпро рекомендує своїм клієнтам встановлювати металопластикові вікна з склопакетами з низькоемісійним склом (енергозберігаючі, мультифункиональные).

 

Потрібні теплі вікна в Дніпрі?

Телефонуйте за нашими телефонами:

(056)785-70-88, (056)785-71-11

(066)391-81-11, (098)376-71-11

 

СТАТТІ:

Конденсат і полій на вікнах

Установка вікон в селах Дніпропетровської області

Кредит на вікна в Дніпрі


Березень 5, 2018 18:10 • Переглядів: 3768